Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 sen ariyor gyrocopter o zaman :) diğer türlüsü zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ben bu helikopteri alsam nasıl uçıuracağım? eğitim falan gerekmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 amatör rotorlu uçuş sertifikası gerekiyor uçurman için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 kaç yakıyo bu cidden ama ne kadar yakar misal bi izmir-antalya arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 tarkandakiahtapot said: ben bu helikopteri alsam nasıl uçıuracağım? eğitim falan gerekmiyor mu burayı bir oku dostum uçuş prosedür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 DoruK said: kaç yakıyo bu cidden ama ne kadar yakar misal bi izmir-antalya arası en fazla 200tl lik yakıt yakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 otomobil varken helikopter boş iş yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 tarkandakiahtapot said: otomobil varken helikopter boş iş yaa talihsiz bir demeç olmuş bu ama :) kedi ciğer gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Ben almak istiyorumda kac km`de bu? Bide kafama gore ucabiliyormuyum? Mesela ben izmirden ankaraya gidicem kafam bozuldu gidebiliyomuyum gittigim yerde yakitim bitti nasil doldurcam bp`de shell`de yakiti satiliyormu? Biraz genis bilgi versene arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 paldır küldür izinsiz nereye uçuyon ahaha kuş muş demezler kaldırırlar f16'ları düşman sızdı diyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 O zaman almam arkadas ne isim var ya gece 2 de canim istedi diyelim ucasim var napicam 2`de kimden izin alcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 en yakın kuleden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Peki simdi ben biraz hayal ettimde bu alet hakkatten guzel olur, sahibi niye satip aracla takas etmek istiyor bir soralim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 *pow* OMG Bizim Burada Daha ucuz ama herkes alamiyor. ayrıca Uçak alırım 20K $ a Daha iyi ve güvenli olur... şunu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1313designer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 lpg mi eğer öyleyse ruhsata işli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ucuzmus ben de helicopteri pahalı bişe bilirdim benden 3 yas kucuk havada dagılır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 bir atasözü:eşşek bilmediği otu yerse başı ağrırmış,neyinize lan elikoptır ade dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Su izinsiz uçuş konusu aklıma getirdi. Askerlik yaparken ilginç bir olayla karsilasmistim, askeri Havaalanlarına bazı zamanlar emekli generaller izinsiz inip kalkardi, touchandgo diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam, Çorlu gibi yoğunluğu az Havaalanlarında yapıyorlarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 touch&go eğitim için yapılır genelde piste inermiş gibi yaklaşır piste deydirir sonra kalkarsın bi tur atıp gene tekrarlarsın, iniş eğitimi benim başıma gelmişti paşalar genelde telsizden anons yapıyor, alçak geçiş yapıcam meydandan diye, ne kadar üst rütbe varsa çıkar uçağa selam dururdu - askeriyede pislik yapmak istedikten sonra ohoooo edik: öle izinsiz paşa falan da inemez hiçbiyere hadi iner diyelim, 1 iner-2 iner sonra çakılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 CryMeARiverfix said: *pow* OMG Bizim Burada Daha ucuz ama herkes alamiyor. ayrıca Uçak alırım 20K $ a Daha iyi ve güvenli olur... şunu: bunlara ultra light yada super light diyorlar bi el telsizi alıp tarladan yoldan falan kaptırıp kalkıyorlar esprisi yola tarlaya çayıra çimene heryere inip kalkabilmesi uçakla zor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar