Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft Open Beta Sign-ups Coming Soon!

Mendoza

Öne çıkan mesajlar

yavaş cekmenızın sebebı firewall sanırsam zaten blizzard dl paso uyarı werıor yok su port ac yok hızınız dusuk olabılır felan fılan dıe bende zoomx4 sımdı ygrasmak ıstemıorum firewlal kaldırsam program yok bende firewall makına coker bılıyorum o yuzden 4-5kb lere devam :D suan ben 80 mb dl edebıldım yenı patchın daha var sabaha biter ama biraz kıl allah oyunu dl edenlere sabır versın o daha bır kıl yanı 2.4 gb ındır ındır bitmez :P[signature][hline] °_°
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim sabah karşı 6.20 gibi bitti tam 12 buçuk saat surdu 300 mb ye yakın patch bence yavaş abi firewall var belki de ondandır dediğin gibi ama 2.4 gb lık 0.11 surumu hayatta çekilmez azureusla yani işkence...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

Aklıma ne geldi ya kafanızı bi çalıştırın bakim. Hem Blizzard DLer ile çeksek, hemde torrent client ile? Nası olsa bunlar temp dosya kullanmadan tek tek indiriyorlar ilgili dosyaları. E download kapasitemizi de kullanamıyoruz zaten. İkinci DLer sırası gelen dosya başka bir uygulama tarafından açıldığı için (ilk DLer) onu pas geçip ikinci dosyaya geçermi dersiniz? Böylece her dosya için seed'lere ayrı ayrı bağlanır, 5k ile çekiyorsak 10k olur?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

hah 150 200 dolar paran varsa sokağa atacak hemen alabilirsin bi tane ebayden...
bu blizzard downloaderi bulamadım hiç bi yerde kafayı yicem biri yazar mı link yukarda verilenler açılmıyor bende donuyor sayfa bi problem var sanırım...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar merhaba
bi sureden beridir takip ediyorum forumu
sonunda mesaj atmaya karar verdim =)
download da sorunu olanlara xan torrent kullanmasini tavsiye ederim
diğer torrentlerde sanirim rate olayi var.
100 mb çekiyorsaniz 50 mb upload etmek gibi.
256 dsl baglanti var bende
bi arkadas mail adresinde wow un torrent ini vermisti
denedim 22-23 k dan asagi dusmedi download
bi denemenizi tavsiye ederim...
herkese kolay gelsin
=)[signature][hline]I am Blind not Dead!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 13 Ekim 2004 16:18 tarihinde demiş ki:
Valla bende bliz DL-er yada diğer torrent client olması hiçbişeyi değiştirmedi. 3-5k ile çekiyorum :(

bende baya değiştirdi saatte 40mb zar zor iniyordu official downloader ile bit-tornado ile 65-75mb arası indirmişim 1 saatte.(192 kablo var)

ama şimdi oynayacak yer bulamadım bilen arkadaşlardan pm bekliyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Mos ozelıne msg atıcam gır bak ordan unoffical serverlara ıllakı bırıne gırersın ama cok sorunlu dusersın devamlı yada oynasan bıle buglu ama sen grafıklere bakıcam dersen o olur bu arada bende 0.12 patchını 10 saatte dl ettım baslarda kıldı ama sonra 7-8kb ıle almaya basladım 1 saatte 40mb dl ettımkı bu benım ıcın buyuk basarı torrent ıle ama oyun dl edılmez bence ıskence azuerus ıle kasım dedım 4-5 gun dıyor bayar[signature][hline] °_°
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 13 Ekim 2004 17:38 tarihinde demiş ki:
Mos ozelıne msg atıcam gır bak ordan unoffical serverlara ıllakı bırıne gırersın ama cok sorunlu dusersın devamlı yada oynasan bıle buglu ama sen grafıklere bakıcam dersen o olur bu arada bende 0.12 patchını 10 saatte dl ettım baslarda kıldı ama sonra 7-8kb ıle almaya basladım 1 saatte 40mb dl ettımkı bu benım ıcın buyuk basarı torrent ıle ama oyun dl edılmez bence ıskence azuerus ıle kasım dedım 4-5 gun dıyor bayar

betadaki şu oyun inanın unoffical kadar buglu. bug dan baygınlık geliyor bazen 1 gün önce çalışan quest bugün çalışmıyor nasıl oluyor bozuluyor anlamıyorum.. yolda gezerken hiç haraketsiz ve ölmeyen creeplerle bolbol karşılaşıyosunuz yada bir eşyayı koruyan creepler peşinize düştü diyelim sizde kaçıyosunuz creepler normalde bi süre sonra geri dönmeleri gerek ama olmuyor öle takılıp kalıyorlar haaket etiyorlar ölmüyorlar sizde gidip alıyosuzuz itemi tabiii... aha unutmadan 2 gündür milletin başına gelen buga bakın ... hypogratmı ne var elflerin uçan elemanları bunlar artık uçmuyor!!! evet evet siz kontrol ediyorsuznu ama nasıl sorun bakalım... at gibi yerde koşuyolar :) sağa sola çarpıyolar havalanmıyolar denize fln düşüyolar daha neler neler .. aha ss almıştım atim bakın bi :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sign-up and Account Creation Deactivation - Caydiem on 10/13/04
On Friday, October 15, the servers that handle both sign-ups and account creation will come down in preparation for Web-infrastructure updates. If you have a beta key that you have not yet activated, we strongly recommend you do so before Friday. You will be unable to create a closed beta account once we deactivate these services. As always, thank you for being patient with us while we work to bring you the best experience we can deliver.

Hehe geliyor :) En geç önümüzdeki hafta içi diye düşünüyorum. Muhtemelen hafta sonu..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

ben zaten 15 ekimden önce başlaması zor diye düşünüyordum... buna göre 18 ile 22 ekim arası beklenebilir open beta başvuruları open beta da 29 ekim de başlar cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümüyle :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Saat 3gibi bitmiş dl allahtan bu torent olayını bulmuşlar yoksa 2haftada anca biterdi şimdi bir arkadaş bana şu kötü fake server adreslerinden birini öm den yollıyabilirmi en azından karakter yaratmayı filan göreyim :)[signature][hline]Didn't you hear...
...the voices of the *wind*?
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 13 Ekim 2004 22:04 tarihinde demiş ki:
yuhh amma ileri attın be hojam, adam 15 ine kadar serverlarıda kapatıcakmıs sanırım, yani 15 inde bile baslıyabilir bu olay ama pek ümitli digilim. fazla sürmez hafta sonu olmasada hafta için en geç bi dahaki hafta sonu ama o zaman bile uzamaz heralde . . .

15'inde beta key'leri aktif etmek icin acik olan server kapanip open beta icin hazirlanacak... onun icin diyolar ki, 15'ine kadar beta key'iniz varsa aktif hale getirin. yoksa open beta'ya kalirsiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...