Eponanamara Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Şöyle bir yazı var wow eu forumlarında. http://en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=3880&p=1#post3880 [Bu mesaj Eponanamara tarafından 12 Ekim 2004 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Ohbe saolasın Eponanamara Azureusa aktardım programı sağlam dlye başladı :) 8.40da bu saate kadar ancak %3 çekmişti höh yani[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei [Bu mesaj Virus tarafından 12 Ekim 2004 14:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 walla buraya gidip user:pati_wow pass: pati Buraya sade torent linkini koydum normalde max 10kbyi görmüştüm oda sabit değildi şuan azureuslan 30-40 arası görüyorum bence oldukça iyi bir rakam.[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Qui Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: Eponanamara, 12 Ekim 2004 12:46 tarihinde demiş ki: Şöyle bir yazı var wow eu forumlarında. http://en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=3880&p=1#post3880 [Bu mesaj Eponanamara tarafından 12 Ekim 2004 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Bu muhteşem bir olay olduğu için direk yazıyorum. If you're like me in getting a measly DL speed with the Bliz downloader, then this guide is for you. My 1st conclusion as a bliz tester was that the bliz downloader needed some work, okay, ALOT of work. Some of us were stuck with a crappy 5 k/s DL and 20 k/s UL while others managed to get a nice 40-50 k/s DL and the same UL. So, since we all know the DLer needs some work and no longer feel obligated to be bound by its suckiness, I feel the need to share some info that i've gathered from these forums. IF you're DL is coming down nicely (over 15 k/s DL), then don't bother with this. 1. Locate the patch DLer itself. For me, it was in the "World of Warcraft" a subfolder of the "Program Files" folder in the C drive (it'll be different for some of you, just find the main WoW and it's in there). The file name is: BlizzardDownloader-enGB 2. Now open you're favorite web browser and go to http://www.heaventools.com/download.htm . Now download/install the free trial software. 3. Run the program and open the patch's DLer in it (that's the "BlizzardDownloader-enGB" you found earlier). 4. Still with me? Good. Now you want to click on the "view" button on the top and then go to "resources" (it's the 2nd from the bottom). 5. You'll now see a folder called "TORRENTS" and within it you'll see a file marked "119" . That's the torrent we're after!!! 6. Right-click that baby and hit "save resource as" call it w/e you want just make sure you end it with " .torrent" (notice the period). So what have we accomplished? Aside from busting into Bliz's DLer, we've managed to extract the torrent from the DLer. We can now use any BitTorrent client download the patch (woot!). For those of you who do not know what the heck it i'm talking about, here's what to do: 1. Find yourself a BT client. I recomend Azureus b/c its pretty easy to use. Simply google it then DL/install the program. 2. Now you only need to open the torrent that we extracted with your new BT client. SIT BACK AND RELAX, YOUR DOWNLOADING THE PATCH!!! now wasn't that simple? [sarcasm abound] using a different BT client has enabled me to go from a 5 k/s DL and 20 k/s UL to a 30 k/s Dl with an equal upload. In a nutshell i can now make more use of my bandwidth AND provide a better UL!!! Hope this helps!!! Yaptığı şey Blizzard DL-er içinden .torrent dosyasını çıkarıp almak. Böyle elinizdeki daha iyi torrent clientler ile DL yapabilirsiniz. Baştan başlamayada gerek yok. Yarıdan itibaren bu işlemi yapıp, kaldığı yerden böyle devam edebiliyorsunuz.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 evet virus'un dediği gibi yapmak en iyisi 1.6gb yükledim şimdi azereus yükleyip onunla devam edicem
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 yaa ben bu azoreus mudur nedir onu kurdum 532 kb lik blizz eu downloader da ver bende ama ne yapılması gerektiğini çok anlamadım bi açık yazsanız[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 azerus u kurduysan yukarıdaki mail adresinden torrent dosyasını al ve onu azereus ile aç yüklemeye başla
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 şu an indiriyotum 0.12 yi de bunu nasıl kurcam daha once hiç torrent indirmedim...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ya iyide yaptım onu o torrent dosyasını da yükleyip açtım azureus programı çalışıyo sanki dl edicekmiş gibi ama etmiyo denetleniyor diyo paso kafayı yicem[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 http://www.heaventools.com/download.htm buraya gırıyorsun ılk prog dl edıyorsun kuruyorsun ve blizzard downloaderın uzantısı bu programla degıstırıyorsun sonra azuerus mu ne acıyorsun dl etmeye baslıyorsun ama bılgısayarında firewall warsa ornek ben hıcbırzaman hızlı dl edemıyorsun felan fılan dıe gıder anlamadıysan bır kez daha anlatım zaten o yabancı cocuk yazmıs yaparsın zor deıl uzantıyı degıstırmek uzantıyı .torrent seklınde yapıcaksın yoksa azuere mı ne gormuyor :D[signature][hline] °_° [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 12 Ekim 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ya bir de benim wow 0.11 de blizzarddownloader diye bişi yok içinde baktım baya ama yok... nerden bulurum bunu yoksa gerçi 0.12 yi direk azureus indiriyor şu an ama oldu ya ilerde başka patch çıkarsa...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 çok sağolun beyler indirmeye başladı şu an ama biraz bekletiyo başlayana kadar sabır önemli bi nokta sanırım :) ya bi de bu azureus kaldığı yerden devam edebiliyo değil mi çünkü yağmur yüzünden elektirk kesilirse kanser olurum :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 [Bu mesaj ucunbiri tarafından 12 Ekim 2004 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
mikado Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Evet resume ozelligi var bu arada azerus bir cesit torrent clienti.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 blizz downloader ile %60ta olan dlyi azureus %33.8 de görüyor kalanını görmesini bir türlü sağlayamadım.Çözüm bilen var mı?
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 tam tamamlanmamış dosyaları sıfırdan çekemeye başlıyor sanırım bu yüzden onnarı görmediği için yüzde de düşük oluyor. Bu arda bende stress test in üstüne 3. patchimi çekiyorum :) toplam 1.2 gb patch oldu oyunu çeksek daha iyidi ama neyse :) BlizzardDownloader ilede daha önce olduğu gibi ortalama 20k geliyor, allaha şükür bi sıkıntı yok şimdilik.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 bu blizzarddownloaderı nerden buldunuz siz?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Stress Test accountuyla giriş yaptıgımda sürüm kontrolü yapıp eğer patch çıkmışsa indirmeye başlıyo bende.o konuda sorun yaşamıyorum, eğer istiyen olursa mailine yollarım 500 kb bişi sanırım. yada beta accountarınızı bekliyin oyuna giriş yapıldıgında kendi kontrol edip indiriyo zaten.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ya bu azuerus u indiremedim bi turlu parca parca galiba orda napcam ne etcem indircem
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ya bende bu dinazor isimli programda 10 kb nin üstüne çıkmıyo ne iş anlamadım 256k dsl var siz nasıl 40 la çekiyosunuz ya da 30 la herneyse ?[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Programı anlatayım. Önceliklen mailde bulunan "hızlı dl icin" olan emaili açıyoruz ordaki dosyayı çekiyoruz.Daha sonra Azureusu çekiyoruz.Bu client java clienttin oyüzden javayıda çekmenizi isteyecektir otomatik sizi sun javaya yönlendirecektir ordan çekersiniz. Şimdi programımızı açabiliyoruz eğer programınız sorunsuz yüklendiyse o emailden aldıgınız dosyaya çift tıkladıgınızda nereye kaydedeyim diye soracaktır sonra yeri belirlediğinizde dlye başlıyacaktır.10dk sonunda normal bir hıza ulaşmış olacaksınız en azındna blizzardın normal hızından daha hızlı... Size tavsiyem netlimiter kurmanız ve uploadunuzu 256sanız 2ye 512yseniz 4e kısmanız.Eğer dersenizki ben uğraşamam kardeş java mava beni bozar ozaman Abc clienti kurun.[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: Mosquito, 12 Ekim 2004 18:30 tarihinde demiş ki: blizz downloader ile %60ta olan dlyi azureus %33.8 de görüyor kalanını görmesini bir türlü sağlayamadım.Çözüm bilen var mı? sorun azereus'ta.Bit-tornado ile hızlı bir şekilde kaldığım yerden devam ediyorum.
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 valla ben bitek 0.12.0 ı indirdiğim için 280 mb o da katlanıyorum azureusa ama cidden çok yavaş indiriyor yani... buyuk dosya olsa çekilmez...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 yani şöyle söyleyim 4 saate yakın sürede ancak 90 mb indirdi yani cable var bende ama ona göre bile çok yavaş bu hız...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 15kb+ ile tornado ile indiriyorum şuan. pazar gecesi başlamıştım max 10saat kapalı kaldı makine onun harici full açıktı.Şimdilik 1.7gb yüklendi.(%70) yarına 0.11 biter, bende unofficial bi yerde oyunu görebilicem inşallah.
Öne çıkan mesajlar