ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 hakkaten ya blizzard downloader ı nasıl yüklicez bayı oyunu kuralım dursun direk başlarız open beta açılınca bide dl etmesini beklemeyelim[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ben elimdeki stress test versiyonunu patchlediydim, elinde hiç olmıyanlarda sanırım http://en.wow-europe.com sayfasında biraz aşağılardaki Blizzard Downloader Test - Ryann, 28/09/2004 başlıklı haberdeki linkten downloader ı edinebilir.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bende başladım indirmeye de bu 312mb falan diyo? indirdikçe mi artıyor acaba indireceği miktar? yani parça parça mı indiriyor?[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 onlar bütün tanıtım movie leri sakın indirme =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 eheh evet tanıtım movieleri sakın indirme ! official dl için bi mail adresi alıp bendeki dosyayı oraya göndermeyi denedim ilk sefer bozuk gitti dosya şimdi tekrar denicem büyük ihtimalle olur bu gece onu indirip onunla başlayın download'a walla user: pati_wow pass: pati *lütfen kullandıktan sonra şifreyi değiştirmeyin veya dosyayı silmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 şimdi yolladım salak norton antivirüs'ün email scan olayından dolayı bozuk gitti 3-4 defa salak norton konu başlıklı maildeki blizz torrent prog. ile yüklüyorum ben şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Hangi mail yahu? Ve bu 600lük olanla 800lük olan arasındaki fark ne?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online [Bu mesaj Qui tarafından 12 Ekim 2004 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bozuk olanları sildim tek bir mail kaldı şuan ve çalışıyor test ettim şuan aradaki fark biri zipli biri değildi. [Bu mesaj Mosquito tarafından 12 Ekim 2004 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 800küsür olanı indirdim çalışıyor. 2,5gb indirdikten sonra tüh bozukmuş demeyelimde :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ehehe sorumluluğu almıyorum o konuda.Ben aralarından en son gönderdiğimi denedim çalıştığını görünce sildim diğerlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 591k lik bitane var o da calismiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 blizzard+vivendi tokatlamis gamespy "sus cocuum, otur" diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 biraz once en son patch cikti, open beta signuplarin az kaldigi anlamina geliyor kanimca. Cunku yeni bir tester dalgasi alacaklari zaman, once patchi cikartiyorlar. Veya bir patch daha beklememiz gerekebilir cunku halen battlegrounds ile ilgili bir yorum yok patch notlarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 SOK SOK SOK blizz forumlari (herhalde yuklenmeden dolayi) error verip duruyor. Ustune ustluk bunu goz ardi eden her tester "patch suxx, I quit" naralari atiyor forumda. Durability cok hizli ilerliyor, channeling bozuk, ve downloader sorunlu oldugu soyleniyor. Yoksa blizzard Vivendi'nin para kurbani mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Open Beta icin Blizz'in aciklamasi Open Beta Not Thursday Rush 11:48:PST It was reported on Gamespy that the Open Beta was to start this Thursday but this is in fact incorrect according to Blizzard. We contacted Blizzard earlier today and they stated: This was an editorial error and was taken down because the information was incorrect. We have not yet announced the start date, but we will be doing so soon As soon as we know a definite date we'll let you know. Kaynak:World Of War Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Ya daha önceden konuşulmuştu ama bulamadım biz bu wowun hangi versionunu çekicez :) WoW - World Of Warcraft - Beta 2 mi? Yoksa torent dışında çekme yeride varmı?[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Beta client'i cekmenin tek yolu official downloader, daha sonra da patchleme, ama ben karsiyim. Simdi cekerim 3GB sonra versiyon yada build farkliligi olur, patchlenmez deliririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Yani bu Beta 2 farklımı? Şimdi open sign up çıkacak 2hafta sürecek biz zaten 3-4günün dllen geçirmeyelim diye çekmeye kalkıcaktım.[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 beta2 dedikleri 0.7 den bile eski olan bir versiyon (iuan 0.11 vardı üstüne bide patch geldi)sakın çekme onu patch bulamıyorsun sonra patchlemek için.En kolay ve güvenilir çekme yöntemi için önceki postlarda anlatmıştım bi daha yazıyım. walla buraya gidip user:pati_wow pass: pati ile giriş yapıp ordaki maildeki 500 küsür kblık dosyayı indirip çalıştır blizzard'ın official downloaderı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Çok saol büyük bir yanlışlıktan kurtardın beni :)[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Official downloader disinda torrent'lerden de cekiliyor ama hizinin surundurdugu soyleniyor :) Bu arada eger elinizde 0.9.1 varsa bunun patchini torrent araciligi ile bulmaniz lazim cunki official downloader direk 0.11.0 client'ini sunuyor yani 0.9.1'den 0.10.0 ve 0.10.0'dan 0.11.0 patchlarini ancak torrent'ten cekmek mumkun.. Tabii alternatif bir yol daha var sizde olan wow'u silip tekrar bastan official downloader'den yuklemek :) Bu arada open beta tester alimlarina baslamadan once cok sayida patch yapilacagi ve buglarin minimum'a indirilecegi soylenmisti.. Yani dun cikan bu son patch ile bir adim daha yaklasmis olduk ama o kadar da buyuk bir adim degil :) Tabii bizim bilmedigimiz direk oyun icinde yuklenen ufak patchler de yapiliyordur..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ben beta3 indirmiştim 1hafta kadar önce 0.7 idi versiyonu elimde patladı hiç bişi yapamadım patchlerinide bulamadım. ki bulsam da zaten en az 1gb patch yapmam gerekicekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eponanamara Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Bu dosyada WoW.zip (712 KB) WoW Beta 0.11.0 Tüm (2470.02 MB) ve WoW Beta 0.12.0 Yama (281.27 MB) için yükleyiciler var. [Bu mesaj Eponanamara tarafından 12 Ekim 2004 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 amma yavaş dl yapıyor püf[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 hehe, biz neden şimdiden download a başlıyın dedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar