Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft Open Beta Sign-ups Coming Soon!

Mendoza

Öne çıkan mesajlar

bende başladım indirmeye de bu 312mb falan diyo?

indirdikçe mi artıyor acaba indireceği miktar? yani parça parça mı indiriyor?[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh evet tanıtım movieleri sakın indirme !
official dl için bi mail adresi alıp bendeki dosyayı oraya göndermeyi denedim ilk sefer bozuk gitti dosya şimdi tekrar denicem büyük ihtimalle olur bu gece onu indirip onunla başlayın download'a
walla
user: pati_wow
pass: pati

*lütfen kullandıktan sonra şifreyi değiştirmeyin veya dosyayı silmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

SOK SOK SOK

blizz forumlari (herhalde yuklenmeden dolayi) error verip duruyor. Ustune ustluk bunu goz ardi eden her tester "patch suxx, I quit" naralari atiyor forumda. Durability cok hizli ilerliyor, channeling bozuk, ve downloader sorunlu oldugu soyleniyor.

Yoksa blizzard Vivendi'nin para kurbani mi olacak?
Sosyal ağlarda paylaş

Open Beta icin Blizz'in aciklamasi
Open Beta Not Thursday Rush 11:48:PST

It was reported on Gamespy that the Open Beta was to start this Thursday but this is in fact incorrect according to Blizzard. We contacted Blizzard earlier today and they stated:

This was an editorial error and was taken down because the information was incorrect. We have not yet announced the start date, but we will be doing so soon
As soon as we know a definite date we'll let you know.

Kaynak:World Of War
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Ya daha önceden konuşulmuştu ama bulamadım biz bu wowun hangi versionunu çekicez :) WoW - World Of Warcraft - Beta 2 mi? Yoksa torent dışında çekme yeride varmı?[signature][hline]Didn't you hear...
...the voices of the *wind*?
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

beta2 dedikleri 0.7 den bile eski olan bir versiyon (iuan 0.11 vardı üstüne bide patch geldi)sakın çekme onu patch bulamıyorsun sonra patchlemek için.En kolay ve güvenilir çekme yöntemi için önceki postlarda anlatmıştım bi daha yazıyım.

walla
buraya gidip
user:pati_wow
pass: pati
ile giriş yapıp ordaki maildeki 500 küsür kblık dosyayı indirip çalıştır blizzard'ın official downloaderı.
Sosyal ağlarda paylaş

Official downloader disinda torrent'lerden de cekiliyor ama hizinin surundurdugu soyleniyor :) Bu arada eger elinizde 0.9.1 varsa bunun patchini torrent araciligi ile bulmaniz lazim cunki official downloader direk 0.11.0 client'ini sunuyor yani 0.9.1'den 0.10.0 ve 0.10.0'dan 0.11.0 patchlarini ancak torrent'ten cekmek mumkun.. Tabii alternatif bir yol daha var sizde olan wow'u silip tekrar bastan official downloader'den yuklemek :)

Bu arada open beta tester alimlarina baslamadan once cok sayida patch yapilacagi ve buglarin minimum'a indirilecegi soylenmisti.. Yani dun cikan bu son patch ile bir adim daha yaklasmis olduk ama o kadar da buyuk bir adim degil :) Tabii bizim bilmedigimiz direk oyun icinde yuklenen ufak patchler de yapiliyordur..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...