Ebemunk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Selamlar, Lineage'e yeni başlayacağım ama birkaç sorum var. Şöyle ki: - Amd Athlon 2500, 256mb ram, geforce fx 5700 256mb, 128k adsl var acaba oyunu rahat oynayabilirmiyim? - 2gb indirmek istemediğim için oyunun Box versionunu almak istiyorum türkiye'ye gönderen siteler biliyormusunuz (abartı olmasın bi site var oyun 30$ shipping 60$..) şimdiden sağolun[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 oyun türkiyede satılmıyo, türkiyeye gönderen site de yok. bende ve emrede zaten oyun box olarak var, sana ödünç veririz yüklersin. sen account al yeter.. o makinayla çok rahat oynarsın oyunu. grafiklerde çok bi olay yok zaten. oyun pixel shader kullanmıyo, sadece directx9 kullanıyo (o da zorunlu değil zaten). ben amd athlon xp 2600+, radeon 9600xt ve 512 ram ile kaymak gibi oynuyorum oyunu. şehirlerde bile çok az takılıyo. oyunu sen cd'den yüklesen de yüzlerce mb patch yapıcaksın, ondan kaçış yok. ama 1-2 gece update'e bıraksan adsl ile biter.[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 sağol murat ben de en yakın zamanda başlicam inşallah[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 iyi iyi.. o günkü surat ifadelerinden beğenmedin sanmıştım :)[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 evet istersen account satabilirim. :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 256 mb ramle rahat oynanmaz. haritada biraz gezeyim filan dersen makina şişer. en az 1gb ram gerek. -yanlıs editledim kusura bakma oblomov. [Bu mesaj -Ari- tarafından 11 Ekim 2004 10:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -Ari- tarafından 11 Ekim 2004 10:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picozgur Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Oblomov +1[signature][hline]Oldum bittim bittim ben Oldum bittim bittim ben Skerinaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 256 mb ramla oyunu oynarsın da fakat arada sırada çok fazla takılmalar yaşarsın . öyle ki windowsda bellek kullanımı 400 mb ye kadar çıkabiliyor. 512 mb ram gayet yeterli . ben amd 2500 512 mb ram la oynuyorum . ve genelde 20 saat açık oluyoo L2 şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım ki altta devamlı bide 10-15 mb ram harcayam Teamspeak de açık olur. fx 5700 ünde gelince. gayet yeterli bir kart grafic sel yönden hiçbir sorun yaşamassın . ama ufak bir tavsiye bence graound detail i açma . yoksa heryer otlarla çiçeklerle kaplancak ve bir loot olduğu zaman göremiceksin. :)[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Solo takılırken evet 512 ram yeterli fakat herhangi bir siege'e katılacağın filan tutarsa savaşın ortasında donup kalıyosun resmen:) Bide konudışı WoW için min. ekran kartı fx5700 yazmışlar. O kadar dandirik grafikler için 5700e ne gerek var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Grafikler dandik degil sadece çizimleri biraz cizgifilm türü ama detaylar lin2 ye 10 basar heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 512 ram var. castle siege'lerde texture detail'ı low yapıyorum, sorun yaşamıyorum. oyun yavaşlarsa texture detail düşürmek yeterlı.[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 windows'da spyware falan yoksa, gereksiz programlar açık değilse pek sorun olmuyo... swg'de 512 yetersizdi ama l2'de sorun yaşamıyorum. tabi ki 1024 çok çok aha iyidir, çok rahat edersin ama 512 varsa da rahat oynarsın.[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Valla bende 768 ram var girana girdimmi alet kafayi bozuyo oyundan çıkarkende bazen windows low virtual memory hatası veriyo ayrıca ben oyuna girmeden herseyi kapatiyorum baska calışan hiçbişi yok yani ne kadar çok ram olursa o kadar iyi fazla ram göz çıkarmaz :)[signature][hline]Cellat lvl 40+ TH Bogachan lvl 38 Monk Babacan lvl 27 Artisan BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 off ya bende basliycam da bi oyun gelse. sakin box alma buğra bak benim gibi beklersin öylece. Ermeden indirdim oyunu 1 aydır brkliorum. ha kredi kartı sorunu çıkıo ha uzun sürüo gelmesi uğraşıp duruyorum. şimdi account almiş olsaydım oynuodum oyunu!!! kolay gele...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 e hakkaten seninki de bi gelemedi :)[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowbAnE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 bende 512 ramle oynuyorum fakat yetersiz olduğunu hissediyorum yakın zmnda bi 512 daha alcam..bende takıntı varda bi oyunda gram takılma olmamalı yoksa zevk alamıyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 dua edin full map oynuyosunuz eq2 gibi paso zone paso zone olsaydı gorurdum 512rammis 1gb rammiş :P[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ah param olsa bende basliycam :D *Ic ceker*[signature][hline]Helarus/Nereghal Catviezel.... Nereghal AhmadRashad, 20 Eylül 2004 20:23 tarihinde demiş ki: Tommy Corte yi cok duydum.... Hakkında ki bir cok sey enteresan ve ilnginc tanıyanınız varmı ? Bahsedermisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar