Rerore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bunların da a sınıfı olanı oluyor mu 48000 btu lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ya klimalar konusunda ne kadar yetersiz tatava bir forum burası http://forum.paticik.com/read.php?62,6077902 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Dış sıcaklığın 0 derece olmasından söz ediyor elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Bide a b sınıfı var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 dexter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Birde dandiği falan değil, dış ortam sıcaklığı +5 santigradın altındayken tüm klimalar verimsiz çalışır. Soğuk üflemeye başlar bi noktadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 teşekkür ederim ama tekrar sorayım dıştaki üniteye bağlı şimdi di mi klimanın ısıtması soğutması oda sıcaklığı normal olsa bile dışarsı 0'sa çalışmaz? a sınıfı salon tipi klima için link verebilir misin c sınıfı buldum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 jaffa said: dexter? yok ben duvara gömmeli aramıyorum zaten seri katil olsam cinayetlerimi duyurma merakı hissederdim dexter egosunu yenmiş o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 SeaGle said: Birde dandiği falan değil, dış ortam sıcaklığı +5 santigradın altındayken tüm klimalar verimsiz çalışır. Soğuk üflemeye başlar bi noktadan sonra. yoğ invertör klimalar çalışıyormuş dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Rerore said: teşekkür ederim ama tekrar sorayım dıştaki üniteye bağlı şimdi di mi klimanın ısıtması soğutması oda sıcaklığı normal olsa bile dışarsı 0'sa çalışmaz? a sınıfı salon tipi klima için link verebilir misin c sınıfı buldum hep Modellerle alakam yok pek ya, mitsubishi klimalara bak enerji verimliliğinde bayaa iddialıydı onlar. http://www.testklima.com/products_list.asp?c=1&d=1&e=18 Var burda a sınıfı klimalar, btu tutar mı bilmem ama. Oda içi ünitede bi sıkıntı yok. Zaten iç ünitenin olduğu yer sıfıra düşmez. Oda sonuçta. Klimada tüm espri kondenser olan kısımda. Bu soğutmada dış ünite, ısıtmada iç ünite oluyor. Görev değişimi var yani, çalışma prensibi değiştiğinden. Isıtma sırasında dış ünitenin bulunduğu yerin sıcaklığı çok düşerse verimlilik düşüyo işte. Bi yerden sonra iyice kötüleşiyor. Soğutucu gaz kalitesiyle de orantılıdır tabi ama çok da büyük bi fark beklememek lazım markalar arasında. En nihayetinde ısı pompasının özelliği belli. Çok farkettirmez marka. İç ünite konusunda sıkıntı yok bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 İnverter teknolojisiyle ilgili çok bi bilgim yok açıkçası, ne desem yalan söylemiş olurum. O konuyu daha iyi bilen biri yardımcı olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Şöye bi baktım da, çevrim sistemiyle ilgili herhangi bi detaybulamasam da -15 santigradda bile verimli olduğunu yazıyorlar. Birde bu tip klimaların enerji tasarrufu yüksekmiş sanırım. İstenilen sıcaklığa yaklaştığında gücü ona göre azaltıyormuş, kombilerdeki alev modülasyonu gibi özelliği var yani. Tasarrufa yardımı oalacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 http://www.mitsubishi-aircon.co.uk/default.asp?url=http%3A//www.mitsubishi-aircon.co.uk/mitsubishi_electric.asp%3Fid%3D192045 tr siteleri hiç yazmıyor burda da yazmıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 seagle hariç bütün forum tatava ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 http://www.vestel.com.tr/isitici-ve-klimalar/klimalar/salon-tipi/nst-48-%28-r410-a-%29-salon-tipi-klima sitelerinden mesaj göndermiştim şimdi aradılar soğutma c ısıtma d sınıfı bu tipler genelde verimsiz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 tatavaup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar