RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Age of conanı 1,5 sene önce bıraktım. Accountu cancel etmeyi unutmuşum ve bu ay 1 senelik ödeme çekmiş. Paramı geri istedim ama vermediler. Bana bu 1 senelik ücreti veren ve kendimi enayi hissetmemden kurtarana neredeyse aşağıdaki karakterlerde hediye etmiş oluyorum. - 2013'e kadar ödemesi yapılı - 1 Guardian lvl80 pvp rank9. Full Pvp gear + T2 Pve gear - 1 Assasin lvl80 pvp rank7. Full Pvp gear + T2 Pve gear - 1 DT lvl80 T2 pve gear - 1 Pom lvl80 T2 ve T3 pve gear - 1 Conq lvl80 T1 ve T2 pve gear Bir iki tanede low lvl karakter var. DT, pom ve conq da da pvp rank var 3 4. Karakterlerde hatrı sayılır para, şehir ve item olacaktı. Tekrar açıp bakmadım ne vardı diye. Karakterlerde çokda iyi binekler olacaktı. Armored at ve Tiger gibi. Ücret: 250 TL. ilgilenenler pm atsın hesap numaramı vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Swtor birak bunu oyna enayiligine yanmamis olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 parayı geri vermiyolarsa güzellikle bankanla konuşup çok rahat chargeback yapardın zaten fiziksel bir şey de yok ama karakteri silerlerdi herhalde. ayrıca satmışsın zatne sdf neyse geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 geçmiş olsun :) merak ettiğim birşey var. hesabını forumdan mı sattın? yoksa bu şekilde karakter satışının yapıldığı siteler de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar