Araz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 arama motorundan birşey arayıp o linke tıkladığım zaman 95p.com sitesine yönleniyorum.ama adres çubuğunda yazınca istediğim siteye girebiliyorum.nasıl temizlerim bu illeti.google dan aradım söylenen çareler işe yaramadı.ad-aware ve MSE ile de temizleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bas formatı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ComboFix care oluyor diye hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 HijackThis ile halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 hijackthis.de aynen severim atalarımın yazılımı bendede garip bir durum var bilgisayar temiz fakat arama motorundan yazıyorum yasaklı site diyor firewallumuzdan dolayı fakat onu alıp google sayfasından aratınca açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar