Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Kendercik said: Rotweiler said: Sıla yolu olayına 2 kez girdim hayatım boyunca, Belçikadan... Gerçekten yaşanması gereken bi yolculuk abi. Gene olsa gene giderim. Hep merak ettiğim konu, konaklamayı nerde yapıyorsunuz? Venedik - Igoumenitsa feribotuna binmek aklıma gelen en kolay ihtimal. Özellikle günün birinde tek başıma Avrupa'ya gidecek olursam düşündüğüm seçenek. Doğu Avrupa fobisi var da bende biraz. Konaklama yolda arabada, dönüşümlü kullanım(Zira non stop yolculuk neredeyse- ya da çok sıcak olduğu için yol kenarlarında bol bol dinlenme alanı var yolculuk edenler için. Ayrıca Yunan sahillerinde gündüz duurp, hem yorgunluk atmak, hem sıcak güneşte uyumak, hem denize girmek vs vs. Evet İtalyadan gemiye binmek bi seçenek ancak, bence en kötüsü... Burada amaç zaten bian önce varmak değil, amaç gezerek, görerek gitmek... Otobanların tadına varmak... İtalyada bin çeşmede in... Ne anladım? Doğu avrupada korkulacak hiçbişey yok. Bitek Bulgaristan, oradan da gece geçilmeyeceğini her gurbetçi bilir... Ha gene geçersin, ama o haydutlar da haklı... Bütün sene yemeyip içmeyip, memlekettekilere caka satacam diye, 3 günlük yolculuğa koluna kadar bilezikle çıkarlarsa, onlar da yolunu keser kimse kusura bakmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Türkiye'deki hedefim İstanbul olduğu için Çeşme'yle zaten ilgim, alakam olamaz. Feribot yolu aşırı uzuyor, Mora Yarımadası'nın etrafından dolaşmak çılgınca olurdu. Onun yerine Igoumenitsa'ya (Yunanistan'ın orta hizalar, batı tarafı. Korfu'nun karşısı) var mis gibi feribot. Ordan da İstanbul 7 saat sürüyor zaten. Keyif yapacağım dersem Selanik civarı göl kenarı bir köye girip hem benzin alınır, hem yemek yenilir. Yolun Selanik'ten sonrası hafif manzaralı sayılır. Denize yakın eski yoldan gitmek çok yorucu olur ve uzun sürer herhalde. Onun yerine otobandan devam edip tok karnına denize falan girilebilir (: Doğu Avrupa ile ilgili kanaatim bu yaz çalıştığım yerde daha da fobiye dönüştü. Kara nakliyesiyle ilgili bir sürü dosya okudum da. Tek başıma geçesim de hiç gelmez o yüzden. Çiş molası, benzin molası bile stres olur. Öyleyse, konunun fantezi gereksinimine uygun olmasa da araba hazır. Yol hazır. Gitmek için sebep yaratmak üzerine çalışmalarıma başlayayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Abi amca oğlum gelip herif bildigin cahil yav sen gelemezsen ayıp olur yani ben tam tersini düşünuom tr eu burdan çıkıp eu yi dolascammmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 şöyle bi escaladeyle http://www.allbestwallpapers.com/wallpaper/vehicle/image/cadillac_escalade_monster_truck.jpg herhangi bi trafikte http://2.bp.blogspot.com/-uWZVKB7KmWc/Txeol_GBp_I/AAAAAAAAKNo/C90sGFhH66I/s1600/traffic-jam.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 herhangi düz bi yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 SLR722 Autobahn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar