Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Zedar, 13 Ekim 2004 23:52 tarihinde demiş ki: said: Jadelith, 12 Ekim 2004 00:09 tarihinde demiş ki: vampire:bloodlines de 3-d shooter (biter? :p) seklinde olacakmis, ve exp. her bolum sonunda verilecekmis, o da sux. ruya mi goruyosun, world of darkness rpg patlamasi zaten, vampire the masquerade - bloodlines'tan cook sey bekliyorum ben. dediklerinden hicbirsey anlamadim. 3-4 tane preview okudum, ve hepsinde rpg ogesinin ilk oyundan daha az olacagi, olayin daha fazla adam oldurme olacagi yaziyordu. yani kisisel bir yorum degildi yaptigim, bizzat gamespot vs gibi yerlerden alintiydi. eger pure rpg saniyosan sen daha cok beklersin. bu arada world of darkness ne.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 kotor2 cok saglam rpg olarak geliyor, preview lari okudum, diary leri okuyorum, göz kapalı alıncak yine, ocak da xbox, subat da pc versdiyonugelcek. ayrica obsidian nnights 2 i de kapmis, onu da yapiyolar, 2006 tarihinde gelcek.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorjan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 world of darkness, vampire the masquarade, werewolf the apocalypse, wraith the oblivion gibi masaustu oyunlarin gecdigi dunyanin genel ismi. ama anlamadim ilk vampir oyununda rpg nerede vardi kacirmisim onu ben. bard's tale da veya bg dark alliance daki rpg den hic bir farki yokdu. ama yenisimde biraz daha secenek olucak diye biliyorum.[signature][hline]nuit sombre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 fallout 3 le elder scrolls u bekliyoruz artık bi çıksalar :)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Elder Scroll 4 Sağlam olacak gibi bu sefer. DND online geliyor gerçi o mmoRPG ama olsun .buradan videosunu izleyebilirsiniz.Oyun Eberron da yapılıyor.Tek umudum oyunun tutması ve gelecekte birgün Faerun online ı oynayabilmek. http://www.gamebanshee.com/dndonline/videos.php#null NWN 2 bu sefer efsane olabilir diyorum.Nwn kullanıcıların çabalarıyla aslında en esnek rpg idi ama kimse farketmedi.Single senaryoları rezil diye bir kenara atıldı.Ama oyun şu an piyasadaki birçok mmorpg ye tağ çıkartacak kadar sağlam sunuculara sahip.oyuna birçok süper eklenti yapıldı.At pelerin bunlara dahil.Ama oyunun bazı kısıtlamaları çok fazla şeye izin vermedi. Şimdi nwn 2 3.5 kurallarıyla geliyor.Hem single hemde multi olarak epey güzel olacak gibi (ilk oyunda 64 olan multi oyuncu sınırını daha henüz kaça çıkartacaklarına karar vermediler .Multi kısmına gerçekten büyük emek harcıyorlar) Obsidian yeni black isle olacak gibi gözüküyor.Zaten Faergus Urquart (bölemi yazılıyodu) BG2 Iwd gibi black isle efsanelerinde bizzat çalışam bi saygıdeğer abimiz.TOEE 2 Kotor 2 ve NWN 2 şu an obsidan ın elinde olan oyunlar. Ahanda[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar