Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran kartı Tavsiyesi..

poopla

Öne çıkan mesajlar

msi kendisi overclocklu vaziyette geliyor fabrikadan. üzerinde traktör boyutunda güzel de bir fanı var, soğutması iyi. tüm testlerde 6850 serisinin en iyi performans veren ürünü, msi malzeme kalitesi olarak da iyidir. military class ibarelidir anakartları da, çölde de kullan, kutuplarda da hesabı.

kendi özel overclock programı da var, kasanız iyi soğutmalıysa bir de siz overlclock yaparsınız coşuyor Sapphire'in 6850'si 800 mhz'de çalıştırırken bizim aleti 920mhz de çalıştırdık misal.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

aente said:

6950 ve 560 için bir sürü performans testi var karşılaştırmalı okumuştum ama şu an hatırlayamıyorum sonuçları,
http://www.thgtr.com/

şurda baya çok kartın performanslarını sıralayan bi liste olması lazım bakarsın.

bu arada hd6850 alacak arkadaş eğer Vatan'ın %20 25 indirim gününü bekleyebilirsen gidip MSI HD6850 Cyclone power edition'ını nı al, şu an en iyi 6850 kartı o, fiyatı da 340 civarı falan oluyor indirimle. Kullanıyorum memnunum.

6870 mi yoksa HD6850 Cyclone mu daha iyi ?
6850 cyclone daha iyi. simdi arayıp bulamıycam ama bi yerde vardı karsılastırmaları

bu arada msi kotu demek absurt olmus. evet fiyatı diger kartlardan yuksek ama karsılıgını veriyor. kendinden overclocklu geliyo ve gayet ustune overclocklamak, manuel degisiklikler yapmak cok kolay.

suan yani test edebilecegim tek oyun bf3. ultrada onunde 2 ucak 1 helikopter duserken bina yıkılmazsa oyun takılmıyo. Bence yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

6950 ve 560 için bir sürü performans testi var karşılaştırmalı okumuştum ama şu an hatırlayamıyorum sonuçları,
http://www.thgtr.com/

şurda baya çok kartın performanslarını sıralayan bi liste olması lazım bakarsın.

bu arada hd6850 alacak arkadaş eğer Vatan'ın %20 25 indirim gününü bekleyebilirsen gidip MSI HD6850 Cyclone power edition'ını nı al, şu an en iyi 6850 kartı o, fiyatı da 340 civarı falan oluyor indirimle. Kullanıyorum memnunum.

bu özel indirim günü ne zaman oluyor birde teknobiyotikte kart vatandan 40 lira daha ucuz üstüne bf3 veriyor :) bugun aksam siparişi vericem kararsızım hala.
Sosyal ağlarda paylaş

evet o.

eğer vatan'ın şubesinden alırsanız kargo lazımsa bile daha hızlı geliyor. sanırım nettekileri sallıyorlar şubelere daha hızlı geliyor mal.

teknobiyotik daha ucuzdur şu an belki de %25 indirim olursa zaten vatan'dan alınır, normalde gidip ordan almanın mantığı yok tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...