Kharon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 so , so hardcore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 yahu marka farkını pek hissetmezsin ki özel soğutuculu bişey alırsın keyfine bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 msi kendisi overclocklu vaziyette geliyor fabrikadan. üzerinde traktör boyutunda güzel de bir fanı var, soğutması iyi. tüm testlerde 6850 serisinin en iyi performans veren ürünü, msi malzeme kalitesi olarak da iyidir. military class ibarelidir anakartları da, çölde de kullan, kutuplarda da hesabı. kendi özel overclock programı da var, kasanız iyi soğutmalıysa bir de siz overlclock yaparsınız coşuyor Sapphire'in 6850'si 800 mhz'de çalıştırırken bizim aleti 920mhz de çalıştırdık misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 S-H said: aente said: 6950 ve 560 için bir sürü performans testi var karşılaştırmalı okumuştum ama şu an hatırlayamıyorum sonuçları, http://www.thgtr.com/ şurda baya çok kartın performanslarını sıralayan bi liste olması lazım bakarsın. bu arada hd6850 alacak arkadaş eğer Vatan'ın %20 25 indirim gününü bekleyebilirsen gidip MSI HD6850 Cyclone power edition'ını nı al, şu an en iyi 6850 kartı o, fiyatı da 340 civarı falan oluyor indirimle. Kullanıyorum memnunum. 6870 mi yoksa HD6850 Cyclone mu daha iyi ?6850 cyclone daha iyi. simdi arayıp bulamıycam ama bi yerde vardı karsılastırmaları bu arada msi kotu demek absurt olmus. evet fiyatı diger kartlardan yuksek ama karsılıgını veriyor. kendinden overclocklu geliyo ve gayet ustune overclocklamak, manuel degisiklikler yapmak cok kolay. suan yani test edebilecegim tek oyun bf3. ultrada onunde 2 ucak 1 helikopter duserken bina yıkılmazsa oyun takılmıyo. Bence yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 suan yani test edebilecegim tek oyun bf3. ultrada onunde 2 ucak 1 helikopter duserken bina yıkılmazsa oyun takılmıyo. Bence yeterli. demişsin o zaman da takılmıyor bende fdsgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 aente said: 6950 ve 560 için bir sürü performans testi var karşılaştırmalı okumuştum ama şu an hatırlayamıyorum sonuçları, http://www.thgtr.com/ şurda baya çok kartın performanslarını sıralayan bi liste olması lazım bakarsın. bu arada hd6850 alacak arkadaş eğer Vatan'ın %20 25 indirim gününü bekleyebilirsen gidip MSI HD6850 Cyclone power edition'ını nı al, şu an en iyi 6850 kartı o, fiyatı da 340 civarı falan oluyor indirimle. Kullanıyorum memnunum. bu özel indirim günü ne zaman oluyor birde teknobiyotikte kart vatandan 40 lira daha ucuz üstüne bf3 veriyor :) bugun aksam siparişi vericem kararsızım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 vatan indirimleri cuma-pazar günleri arası oluyor. hazır yeri gelmişken buradan sorayım komple yeni kasa alıcam da vatan dışında nereleri tavsiye edersiniz fiyat ve sorunsuz ulaştırma açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 S-H said: vatan indirimleri cuma-pazar günleri arası oluyor. hazır yeri gelmişken buradan sorayım komple yeni kasa alıcam da vatan dışında nereleri tavsiye edersiniz fiyat ve sorunsuz ulaştırma açısından inventus.com teknobiyotik.com exa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 inventus iyi gibi. vatanın %25 indirimini bekliyorum bir kısmını oradan bir kısmını inventustan alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 inventustan al sen direk indirimde yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 internetten alacağım için pek pazarlık şansım yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 vatanın %25 indiriminde almıştım internette bi psu 15 gün sonra geldi psu ama sağlamdı yani sorunu yoktu sadece biraz geç yolluyolar o da değişmiştir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 6850 lerin arasında en iyisi msi cyclone editionmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 evet o. eğer vatan'ın şubesinden alırsanız kargo lazımsa bile daha hızlı geliyor. sanırım nettekileri sallıyorlar şubelere daha hızlı geliyor mal. teknobiyotik daha ucuzdur şu an belki de %25 indirim olursa zaten vatan'dan alınır, normalde gidip ordan almanın mantığı yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 http://www.eksenbilgisayar.com/ burası da gayet iyi ve uygun fiyatlı hizmet veriyor, yıllardır burdan toplarım sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 mesela o cyclone edition çoğu yerde 480-490 lira vatanda şuanda 425 lira %25 indirimle 319 liraya denk geliyor baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 cyclone 400tl civarı her yerde 480tl kadar yok ama vatan indirimiyle 310 liraya filan geliyor epey karlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 yanlış yazmışım 380-390 olcaktı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 beyler aldım cyclone ama dvd rom bozuk olduğu için netten indiricem driverlarını 20mb bağlantı var sitesinden 30la indiriyor ? yokmudur başka bi alternatif yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bi an önce indir dene bende cuma alıcam :) nereden aldın bu arada keşke cumayı bekleyip vatandan alsaydın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Pazar yeri forumunda 300 TL ye 6870 satıyorum. Tavsiye ederim ehehe. Internetten araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 S-H said: bi an önce indir dene bende cuma alıcam :) nereden aldın bu arada keşke cumayı bekleyip vatandan alsaydın ? vatandan aldım 425e. bekliyemedim cumayı (: 20mbps ile 35 kb indiriyor msı sitesinden. kafayı yemek üzereyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 para var huzur var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 iddaa sağolsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar