elysion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 merhaba, Bundan yaklasık olarak 15-16 sene once;(bilmem hatırlar mısınız?) Clementine (yazımı bu olsa gerek) adında bir cizgifilm vardı.Zamanının en ilginc cizgi filmlerindendi bana gore. Hatırlayanlar var ise,ve bu cizgifilmi indirebilecegim bir adres bulmamda yardımcı olabilirseniz,fazlasıyla sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=38205 Biz de isteriz =] [edit: ilk 3 bölümü indirebileceğiniz bir adres anime.gen.tr nin linkler bölümünde var, sonrasını bulursanız isteriz yani] [Bu mesaj Nefr tarafından 13 Ekim 2004 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elysion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 cok tesekkurler!Su anda site yi karıstırıyorum ve buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Evet sonrasini bulursaniz mutlaka linkleri verelim.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 video linki calismiyor :([signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar