fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 aşk bir sudur iç iç kudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 çiçek sepeti istanbul için siparişleri kaldırmış bu ne lan. veremiyorum sipariş, hatası alıyorum. "çiçek sepeti" said: Seçmiş olduğunuz şehir için seçtiğiniz tarihte sipariş verilememektedir. geç kaldık dicem de yani oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 abanmışlar çiçeğe yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ben 1 ½ iskender gönderdim. üstünde maydonozdan yapılmış kalp de vardı etin üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Jeeztro said: çiçek sepeti istanbul için siparişleri kaldırmış bu ne lan. veremiyorum sipariş, hatası alıyorum. "çiçek sepeti" said: Seçmiş olduğunuz şehir için seçtiğiniz tarihte sipariş verilememektedir. geç kaldık dicem de yani oha. allah korumuş seni, biz verdikte ne oldu, 13 subatda verdim siparişi dedim eşim 14 şubat da 18:00 e kadar iş yerinde kesin gidecek dediler, tabi gitmedi, müşteri hizmetleri çöktü, telefonları kapattılar , binlerce insanın çiçeği ulaşmadı, aksam evde çiceği resim olarak gösterdim eşime bak bunu sana aldım diye :) yaklaşık bir saat önce çiçeksepetinin sahibinin twitter adresini buldum , 14 şubat vurgunundan sonra keyfiniz yerindedir heralde yazdım hemen atladı sorunmu var yardımcı olayım dıye sonra hıc ulasılamayan musterı hızmetlerı gecenın 12 sınde benı aradı, siparişimi iptal ettiler geri iade oldu param kapattılar sonra tekrar aradılar çiçeği hediye ediyoruz dediler, dedim istemem hediye felan, madem hediye ediceksın bana ne soruyorsun gönder kendin canın isterse dedim kapattım, sahibine yine sevgi dolu bir kaç tweet daha attım ama baktım sonra silmiş benim tweetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar