Katibim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 selamlar ipod touch alacağımdan ipod umu satıyorum ipod kutusu ve kullanım belgesi mevcuttur garantisi dolmuştur ve kulaklığı yoktur. Fiyatta pati forum kullanıcılarına biraz daha iskonto yapabilirim.. cihazın üstünde bir tek çizik bile yoktur kameralıdır. Not: üstüne bir miktar para verip ipod touch ile takasa girebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 325mi istiyorsun sen şimdi buna?..goldda sıfırı 348tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 e zaten fiyatta indirim yapacağım biraz dedim... Kaldıki cihazda çizik yok yani sıfırla yan yana kyduğunuzda anlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 abi bu forumda neden herkez malına kıyamıyorki anlamıyorum, bi üst topictede 280 liralık ekran kartını ikinci el 320 isteyen oluyor direk kapayın bölümü hehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 memur işini biliyor hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Katibim said: Kaldıki cihazda çizik yok yani sıfırla yan yana kyduğunuzda anlarsınız Üstünde çizik yok diye garantisiz ürünü 20 tl ucuza alacak "dangalak" tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Deathblade said: Katibim said: Kaldıki cihazda çizik yok yani sıfırla yan yana kyduğunuzda anlarsınız Üstünde çizik yok diye garantisiz ürünü 20 tl ucuza alacak "dangalak" tanımıyorum. valla üstadım kusura bakma benim malımın fiyatı bu ister parayı verir alırsın istersen almazsın senin bileceği iş Ama burda çıkıpta bu ürüne bu kadar parayı veren dangalaktır demeniz gerçekten durumunuzun vahim olduğunu gösteriyor.. Bu kadar sinire ne gerek üstad biraz sakin ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 paticiğin bi gizli zenginler forumu olduğunu öğrendi insanlar. Bu arada bende de ipod touch var satmayı düşünüyorum. pm den iletişime geçersin düşünürsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar