Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft European Closed Beta Test Starts! - 30/09/2004, 23:56

OmeN

Öne çıkan mesajlar

oyunun o kadar reklamını bile yaptık, blizzard ı savunduk sayısız defa.
gittim orjinal sc bile aldım daha naapayım eheh.
cidden acaip baymış durumdayım closed beta yüzünden.canı çıksın benden kıymetli değil diyerekten başka bi mmorpg ye atılasım bile geldi.
blizzard son 3 günün, akıllı ol :P. (ingilizce mi yazsaydım hmm)

"screw you blizzard, i'm goin' home."[signature][hline]uneven.
Sosyal ağlarda paylaş

us open beta nin 2 hafta sora baslayacagini nerden duydun biyerde yazior mu?bu arada bana da bisey cikmadi arkadaslar.su an blizzard downloader ile cekiorum 768kb baglantim var ortalama 15 ile cekior.upload u 10 yaptim bu akdar oldu upload etmesseniz hiz 5kb in altina iniyor.id olayi var bi arkadasin dedigi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

www.mmorpg.com haberi vardı geçen: Tarih hala kasım 2004 şeklinde. Onlar bile yadırgamıştı Blizzard'ın hala ikinci ertelemeyi yapmamasına :)

Avrupa versiyonu da 2005 ilk yarısında çıkacak bu arada.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

ya avrupa beklenmez bu gazla amerika'da online kredi kartıyla alabiliyoruz galba o playcard mi nedir o oaly varya cdromshop'ta warcraftı alırken oyle bir seçenek gormüştüm eğer oyle birşey varsa alırım 60 gunluk playcard mıdır nedir işte adını tam bilmiyorum ondan oyle oynarım o zaman en kötü direk kredi kartı geçmiyorsa...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Shindor from Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar amerika harici oyuna girmemize bile izin vermezken download ile satisa surulmesi imkansizdan 1 basamak asagida gibi[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2

[Bu mesaj NexcaT tarafından 05 Ekim 2004 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

piyasaya sürülmeden önce bir open beta yapılabilir ama stress test i bu yüzden yaptı adamlar. ikinci bir stress test olacak onu biliyorum bir de henüz çok az oyuncu alındı, ikinci dalga alımları yakındır.

bu arada indiriyorum ben ama delirtici yavaş...[signature][hline]v4v
Sosyal ağlarda paylaş

aralık sonu diyorum amerika için. gerçi ben iç bugla karşılaşmadım daha ama server amerika dışı için çok stabil değil anlaşılan yada bizim Dsl hizmeti çok kötü dışarıya 500ms ortalama ile pek oynamıyor amerika serverında[signature][hline]WoW American Beta Server
Beta Server2
Arakianos Level7 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 05 Ekim 2004 15:52 tarihinde demiş ki:
said:
mikado, 05 Ekim 2004 09:19 tarihinde demiş ki:
2 hafta daha sabredin us open beta'ya girin..

emin misin? tarihte kayma yok mu?

Blizzard forumlarinda oyle gormustum, aklimda kalmis birdaha kontrol edeyim, belkide 1 ay+ 2 hafta olabilir :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar bir sorum var, su an elimde wow 0.9.1 versiyonu var ancak patch adresleri simdi calismiyor dolayisiyla cekemiyorum.. Acaba patch oyuna baglanmadan da cekiliyormu (0.9.1 client'i ile), yoksa oyuna giris yapmak gerekiyormu patch yapmamiz icin? Eger ikinci secenek gecerli ise bir arkadas bana patchler icin url yollayabilir mi ozelden?[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...