Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 valla 2 gun once tanıdıgım adam olsa dedıgın dogru ama adamı ne zamandır tanıyorum pek dusuk olasılık yalan solemesı[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 1-2 kişi mesaj atmış foruma dediğin gibi ama olsun kazanamamış gibi düşündükten sonra kazandığın çıkınca bir iki gün içince insan daha bi çok seviniyor.kazanamayınca zaten o düşüncede olduğun için daha kolay kabulleniyorsun olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 son haberlere göre yaklasik 50 key yollanmis ve bunlar hicbiri normal userlara degilmis.clan sahipleri,fan siteleri vs e gitmis.bugün icin hala umutluyum ben aksam 2 party mailler yollanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yahu ne kil insanlar bunlar..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 mailimi kontrol etmekten sıkıldım püf[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bana da gelmemiş.. grr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: xrex, 01 Ekim 2004 15:16 tarihinde demiş ki: son haberlere göre yaklasik 50 key yollanmis ve bunlar hicbiri normal userlara degilmis.clan sahipleri,fan siteleri vs e gitmis.bugün icin hala umutluyum ben aksam 2 party mailler yollanabilir kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 demek arkadaş yazdı bana çömdüm şimdi ağzına :P[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 abi bu forumlara baktım wow un almıs elemanlar war bunlar hep elite adammı yoksa bızım gıbı normal adamlarmı alla alla hos sadece 4-5 kısı yazmıs yazı forumlara[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 sanırım biz babayı aldık[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yanlış bilmiyosam foruma yazı yazabilmeleri için oyuna girip bir karakter yaratmaları gerek cunku forumda gozuken isim oyundaki karakterlerinin ismi oluyor sanırsam[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bunlar sabrımızı test ediyorlar heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 umudumuzu yitirelim mi yoksa hala mail gelme şansı var mı ????? aslında forumdakilerin çoğu us testerı hatta nerdeyse hepsi çünkü bu kadar kısa sürede dl edip karakter yaratıp forumlara giremezler dicem lakin çoğunun nick anonymus olarak gözüküyo sonuç olarak babayı mı aldık yoksa babayı mı alcaz[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 eheh nası dl edemezler adam 200kb ile dl ettim 3saatte bitirdim dl yi dio onlarda bizim gibi net yok ki 1 hafta beklesin dl için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 öeh be adamın biri us betadaymış ustune birde eu beta kazanmış us versiyonla girebilirmiyim euya diye soruyor forumlarda[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 01 Ekim 2004 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ya bu adamı nasıl alırlar hem us oynamıs hem eu da oynıcak sacma atmaları lazım -,-[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 e ben hic bi betaya secilmeme ragmen son versiyonu ve 0.91 versiyonu makinamda kurulu duruyor :) onceden hazırlık yapmıstır adam veya free serverlarda oynamak icin 0.10 indirmistir daha onceden, 0.11de 300mblik bi patch alt tarafı[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 beyler galiba okumadiniz tam tum mesajlari adamlar sadeec bu gun dagitmicaklar, ilerki gunlerde key dagitimi devam edecek bi gunde o kadar mail yollayamazlar :P[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 O us betadan eu betaya giren adamı bizim içimize atsınlar bakalım neler oluyor kardeşim oynamışşsın us de yeterince daha ne euya geliyorsun .msn acık butun hafta boyunca geldimi haberimiz olucak bakalım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 isteseler yollarlarda iyi stresse sokuyorlar milleti Blizzarddan mail atsa spamcılar valla spam yuzdesi ne kadar artar dusunemiyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 hay allahım bana çıkmaz da satmak isteyen olursa sağlam para veririm haberiniz olsun :)[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ebay de 10 ünlük stress test acc si için yani 10 gün için 450 dolar almışlar 2 aylık için sağlam paradan kastın p4 3.0 pc mi :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ebayde acmış birisi 100 dolar dı acılıs fiyatı allah bilir ne kadar olur :)[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yok gelmemiş bana mail,gelirse ilk sizinle paylaşacağım :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yok ya gelmeyecek mail flm ben umudumu kestim birine birden fazla çıkarsa ben de talibim ama para flm vermem sevabına verin işte :)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar