riglous Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 open beta sign-up baslayacakmis yakinda, bosverin siz closed betayi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: OmeN, 07 Ekim 2004 21:07 tarihinde demiş ki: konuyla ilgisiz ne kadar adam varsa ona çıkıyo account :) boşa beklemeyin bu kadar ilgeliniyoruz, nassı olsa oyunu alıcaz die bize beta account neyin vermiyo blizzard, onlar herşeyi duyar bilir burayı okumuyolarmı sanıyosunuz löl . . . Konuyla ilgili olan herkesin bu forumda takılması zorunlu mu? Ayrıca hala tester alıyorlar. Bana kalırsa yeni downloader çıktığında büyük bi miktar daha alacaklar. Şansınız bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 şuan toplasan kaç kişi var serverda 2000 varmı? yada biraz daha fazla daha alırlar bu arada yenı downloader cıkıcak dogru suankınden millet cok sıkayetcı herkes zırlıyor bakalım beklemeye devam olmadı us open var hoş oda cok sürmicek ama en azından görsem yeter[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Abyss, 08 Ekim 2004 11:38 tarihinde demiş ki: said: OmeN, 07 Ekim 2004 21:07 tarihinde demiş ki: konuyla ilgisiz ne kadar adam varsa ona çıkıyo account :) boşa beklemeyin bu kadar ilgeliniyoruz, nassı olsa oyunu alıcaz die bize beta account neyin vermiyo blizzard, onlar herşeyi duyar bilir burayı okumuyolarmı sanıyosunuz löl . . . Konuyla ilgili olan herkesin bu forumda takılması zorunlu mu? Ayrıca hala tester alıyorlar. Bana kalırsa yeni downloader çıktığında büyük bi miktar daha alacaklar. Şansınız bol olsun. daha öncede sölediim gibi benim sözlerimi ciddiye almayın hepsi sinirden :) bu blizzard bizi bu hallere getirdi işte. Tabiki betaya alımlar devam ediyo ve edicek ama çıkmıyo iste bu yüzdende ben artık beklemiyorum, nassı olsa US Open betada duyurulmuş oda ne zaman başlar şüpheli ama olsun duyurulmuş olmasıda yeter :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 open beta release ile biter us de o zaman yine (bu ip blocklama hadisesi devam ederse) eu beta bulmaya çalışıcaz...[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Khalima........Shaman of The Legio Noctis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Abyss, 08 Ekim 2004 11:38 tarihinde demiş ki: said: OmeN, 07 Ekim 2004 21:07 tarihinde demiş ki: konuyla ilgisiz ne kadar adam varsa ona çıkıyo account :) boşa beklemeyin bu kadar ilgeliniyoruz, nassı olsa oyunu alıcaz die bize beta account neyin vermiyo blizzard, onlar herşeyi duyar bilir burayı okumuyolarmı sanıyosunuz löl . . . Konuyla ilgili olan herkesin bu forumda takılması zorunlu mu? Ayrıca hala tester alıyorlar. Bana kalırsa yeni downloader çıktığında büyük bi miktar daha alacaklar. Şansınız bol olsun. kesinlikle katiliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 eheh beta cıksından dl den fln sikayet etmem ben =) millet bulmusda bunuyo valla bide sikayet ediolarmıs peh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 avrupa betada olanlar bana bi niklerini falan yazarsa oyunda bulayım beraber takılırız biraz.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ustteki sticky'de isimler geciyor biraz dikkat etmek lazim :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: s1eger, 09 Ekim 2004 17:01 tarihinde demiş ki: avrupa betada olanlar bana bi niklerini falan yazarsa oyunda bulayım beraber takılırız biraz. Solas Nightelf pvp serverındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 oynıyanlar arada bi topik açıp oyundaki anılarını falan yazsın bari biz böle mi yaptık stress test te ayıp ayıp :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Daha yeni başladım.Atarız bişeyler.ben de birkaç mail adresi daha var omen onlardan birine çıkarsa sana vericem.Bu arada oyundan düşüp duran var mı benden başka yoksa bu gene benim intten mi kaynaklanıyor.Ayrıca nightelf olan kimse yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 abys sorsana kac tane eu beta oyuncusu var dıe ne bılek biz nıe dustugunu :D[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Abyss senin netten kaynaklanıyordur daha giremezsin sen ver bana acci ben oynıyayım :)[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Abyss serverda gene problemler varmış sanırım ama sürekli düşmek hayra alamet diil, sen asıl eu beta forumlarına msj at yada bi göz gezdir. Ben bikaç kişi gördüm baglantı problemi olan[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 tamamdır.Uzun süredir düşmedim.Sanırım bizim yurt baglantısından kaynaklanıyor.Bi gidip bi geliyor.Bu arada oyun süpermiş.Ben stress test te yer almamıştım, şimdi görüyorum ki oyunun en güzel tarafı ölmek. : ) öldüğünde dünya muhteşem gözüküyo.Size ss almak istiyorum ama sanırım bi çoğunuz zatem stress test i oynamış nasıl ss ler istersiniz siz söyleyin elimden geleni yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Abys bana daha cok senın bilg. ozellıklerını yazarmısın yanı sorun yaratıyormu kasma fılan oluyormu yada crash bende ona gore kendı bılg ıle karsılastırıcam[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 yok bilg den kaynaklandıgını sanmıyorum.oyundayken de zaten 200-300 pingle gayet rahat oynuyom bizim intten kaynaklanıyor. Ekran k:9600 xt , 512ram , p4 2.8 işlemci , intel d865 perl anakart. Bu arada lind sen de beta dasın di mi yanılıyormuyum yoksa. ne oynatıyon nerdesin bi Türk göremedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Telekom geçen hafta bi duyuru yapmıştı tabi onuda şimdi hatırladım ayın 9 ve 10 unda gene bi deniz altından geçen fiber optik kabloda çalışma olacağından yurt dışı bağlantısı yarıya düşücek falan die, senin düşmeler büyük ihtimal ondandı. dün net baya berbattı çünkü, neyse bundan sonra rahat edersin . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 yok ya ne haddimize ben kım beta kım ben halen bekleme modunda beklıyorum. :D[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 elinde fazladan wow closed bate için accountu olan varsa yada accountunu paylaşmak isteyen arkadaşlar varsa bana pm atarlarsa sevinirim.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ben ilk closed betaya seçimler yapılırken kayıt olmuştum bana gelmemiş acaba? sonradan tekrar kayıt falan mı olunda ?[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 open beta geliyo haftaya az daha sabır, söliyene bak bide ben sabredebilsem hehe[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: GM-Newbie, 13 Ekim 2004 21:57 tarihinde demiş ki: elinde fazladan wow closed bate için accountu olan varsa yada accountunu paylaşmak isteyen arkadaşlar varsa bana pm atarlarsa sevinirim. Beta key basvuran herkese verilmedi zaten. Cok fazla basvuran oldugu icin arada secilenlere verildi. gelmemisse bundan sonra da gelmez zaten, cuma gunu beta key aktivasyonunu kapatiyolar. Open beta sign-up'i daha baslamadi. ama cumadan sonra her gun olabilir... su durumda, beta key'i olanlar azinlikta oldugu icin, bence senin onlara pm atip rica etmen daha anlamli olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 open beta us'de başlıyor eu beta hala devam ediyor ve yakın zamanda phase2 ye geçerler herhalde o zamanda gene büyük bir key gönderimi olur tahminimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar