Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft European Closed Beta Test Starts! - 30/09/2004, 23:56

OmeN

Öne çıkan mesajlar

said:
OmeN, 07 Ekim 2004 21:07 tarihinde demiş ki:
konuyla ilgisiz ne kadar adam varsa ona çıkıyo account :) boşa beklemeyin bu kadar ilgeliniyoruz, nassı olsa oyunu alıcaz die bize beta account neyin vermiyo blizzard, onlar herşeyi duyar bilir burayı okumuyolarmı sanıyosunuz löl . . .

Konuyla ilgili olan herkesin bu forumda takılması zorunlu mu?
Ayrıca hala tester alıyorlar. Bana kalırsa yeni downloader çıktığında büyük bi miktar daha alacaklar. Şansınız bol olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

şuan toplasan kaç kişi var serverda 2000 varmı? yada biraz daha fazla daha alırlar bu arada yenı downloader cıkıcak dogru suankınden millet cok sıkayetcı herkes zırlıyor bakalım beklemeye devam olmadı us open var hoş oda cok sürmicek ama en azından görsem yeter[signature][hline] °_°
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Abyss, 08 Ekim 2004 11:38 tarihinde demiş ki:
said:
konuyla ilgisiz ne kadar adam varsa ona çıkıyo account :) boşa beklemeyin bu kadar ilgeliniyoruz, nassı olsa oyunu alıcaz die bize beta account neyin vermiyo blizzard, onlar herşeyi duyar bilir burayı okumuyolarmı sanıyosunuz löl . . .

Ayrıca hala tester alıyorlar. Bana kalırsa yeni downloader çıktığında büyük bi miktar daha alacaklar. Şansınız bol olsun.

daha öncede sölediim gibi benim sözlerimi ciddiye almayın hepsi sinirden :) bu blizzard bizi bu hallere getirdi işte. Tabiki betaya alımlar devam ediyo ve edicek ama çıkmıyo iste bu yüzdende ben artık beklemiyorum, nassı olsa US Open betada duyurulmuş oda ne zaman başlar şüpheli ama olsun duyurulmuş olmasıda yeter :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı
http://www.gametogame.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Abyss, 08 Ekim 2004 11:38 tarihinde demiş ki:
said:

kesinlikle katiliyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

tamamdır.Uzun süredir düşmedim.Sanırım bizim yurt baglantısından kaynaklanıyor.Bi gidip bi geliyor.Bu arada oyun süpermiş.Ben stress test te yer almamıştım, şimdi görüyorum ki oyunun en güzel tarafı ölmek. : ) öldüğünde dünya muhteşem gözüküyo.Size ss almak istiyorum ama sanırım bi çoğunuz zatem stress test i oynamış nasıl ss ler istersiniz siz söyleyin elimden geleni yapıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

yok bilg den kaynaklandıgını sanmıyorum.oyundayken de zaten 200-300 pingle gayet rahat oynuyom bizim intten kaynaklanıyor.
Ekran k:9600 xt , 512ram , p4 2.8 işlemci , intel d865 perl anakart.

Bu arada lind sen de beta dasın di mi yanılıyormuyum yoksa. ne oynatıyon nerdesin bi Türk göremedim daha.
Sosyal ağlarda paylaş

Telekom geçen hafta bi duyuru yapmıştı tabi onuda şimdi hatırladım ayın 9 ve 10 unda gene bi deniz altından geçen fiber optik kabloda çalışma olacağından yurt dışı bağlantısı yarıya düşücek falan die, senin düşmeler büyük ihtimal ondandı. dün net baya berbattı çünkü, neyse bundan sonra rahat edersin . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı
http://www.gametogame.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GM-Newbie, 13 Ekim 2004 21:57 tarihinde demiş ki:
elinde fazladan wow closed bate için accountu olan varsa yada accountunu paylaşmak isteyen arkadaşlar varsa bana pm atarlarsa sevinirim.

Beta key basvuran herkese verilmedi zaten. Cok fazla basvuran oldugu icin arada secilenlere verildi. gelmemisse bundan sonra da gelmez zaten, cuma gunu beta key aktivasyonunu kapatiyolar. Open beta sign-up'i daha baslamadi. ama cumadan sonra her gun olabilir...

su durumda, beta key'i olanlar azinlikta oldugu icin, bence senin onlara pm atip rica etmen daha anlamli olur...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...