Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft European Closed Beta Test Starts! - 30/09/2004, 23:56

OmeN

Öne çıkan mesajlar

İlk ben yazim istedim hehe, adamlar gene son dakkayı beklemişler. ayın 1 i olmasın die 23:56 dıda yazmışlar yazıyı :) neyse herkesin kazası mübarek ossun . . .
----------------------------------------------------------
The European Closed Beta Test of World of Warcraft starts today and European gamers will be able to test the very latest version of the game, which includes the latest content and updates, following the push yesterday in North America and Korea. Moving forward, Beta Testers in Europe, North American and Korea will have access to the same content as future pushes will occur simultaneously in all territories.
The European Beta Test will initially offer the English language version, and in due course the French and German language versions will be introduced to the testing process.

The game will be tested in multiple phases and the first phase of Beta Testers is currently being notified by e-mail. This notification process will continue daily over the next few days. Thereafter, additional testers will be included each time a new phase begins and they will be notified by e-mail accordingly at the time. We intend to do our utmost to include as many players as possible from the pool of those who signed up to join the European Closed Beta Test.

We would like to thank again everyone who has signed up and wish you all the very best of luck in being selected.

May our paths cross in World of Warcraft!

Orjinal Yazı
Sosyal ağlarda paylaş

senin için dwarf dan vazgeçip undead bile olduk genede yaranamıyosz adama, blizzard da farkında bu undead lerin sesi fazla çıkıyo bunnarı biraz susturalım dedi yeni patch de common konuşturmuyo, bi sonraki patchde de undead leri hiç konusturmıcaklarmıs bunnar nassılsa ölü die :)

Not: Admin arkadaştan da rica ediyorum xrex in başlığını silelim lütfen, hem haberi vermekte geç kalıyo hemde üste çıkma çabaları yakışmıyor bu foruma hiç :)

[Bu mesaj OmeN tarafından 01 Ekim 2004 02:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla bana jtl çıktı dun betası ben umutluyum bu da çıkar belki o kadar kaç yıllık oyuncuyuz adamlar kıymetimizi bilsin... ama çıkmasa da jtl oyalar heralde bikaç hafta çıkana kadar :)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Shindor from Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

yok valla bana çıkmadı o zaman :(
of acaip moralim bozuldu ya o kadar 2-3 aydır bekliyordum çıkmadı şimdi millet çatır çatır oynuyor of of... moral 0[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Shindor from Prydwen

[Bu mesaj fortinbras tarafından 01 Ekim 2004 12:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar kimse üzülmesin cok az key dagitilmis durumda su anda ve bunlarad büyük clanlara ve wow fan sitelerine gitmis durumda.ben almanya da yasayan birisi olarak buradaki forumlardan 300 post okudum daha cikan yok kimseye almanyada.ayrica maillerde sorun yasanmis sanirim.keylerde bi sorun varmis key dagitimi gece boyunca durdurulmus diorlardi.neyse durum bu herkese bol sans
Sosyal ağlarda paylaş

Lütfen gereksiz yere polemik yaratmıyalım :), açın biraz forumlara bakın 3-5 kişi nin msj ı haricinde ortada bişey yok. Eğer onun bunun arkadaşına key gelse o forumun halini herkes hayal edebilir sanırım. Adamlar verdikleri sözün altında kalmamak için 10-20 kişiye key yollamış onnarda, fansite kurucuları falandır büyük ihtimal. Yani beklemeye devam, bu akşam belli olur ne poq yiycekleri bunnarın :)

[Bu mesaj OmeN tarafından 01 Ekim 2004 14:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...