doancrula Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Satılık Digital Deluxe Edition SWTOR Account. İngilizcem yeterli kalmadığı için we oyun içi hikayeyi anlayamadığım için oyundan pek zewk alamadım,o yüzden satmaya karar werdim. Karakterim 13 lvl Jedi Shadow, işinize yarayacağını sanmam. 9 ocak itibariyle 78 gün oynama süresi var. Keyi Gamer Marketten almıştım 130 tl ye, üzerine 65 tl ye 60 günlük prepaid aldım. Toplamda ikisi 195 ediyor ama internette daha ucuz yerler gördüm, GG de 100 tl ye deluxe edition key i var. Bu yüzden ben 140 TL ye satmayı düşünüyorum. İlgilenen varsa [email protected] adresine mail atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doancrula Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ilan hala günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doancrula Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Fiyatı 120 TL ye çektim, ilan hala günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 fiyat iyiymiş ben alabilirim 1-2 güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doancrula Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ilan hala güncel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doancrula Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 100 TL ye düştüm yahu yokmu şu accountu alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Viktor'a PM at almak istiyordu o. online olunca görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doancrula Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Mesaj kutusu dolu oldugundan öm atamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 barnacle said: Viktor'a PM at almak istiyordu o. online olunca görür yapmayın ya çocuga yazık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doancrula Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ilan hala güncel 100 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doancrula Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ilan hala ve hala güncel son olarak 90 TL'ye düşüyorum bundan sonrada düşeceğime account elimde kalsin daha iyi, birine hediye ederim daha fazla zarar edeceğime.. 28 ocak yani bugün itibariyle 59 gün oynama süresi var accontta toplam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 o paraya satılırmı yahu ,150 den aşağı satılmaması lazım elindeki oyun tabi açık olan süreyide düşünürsek anlamıyorum demişsinde , ingilizce pratiği olarak okusan dinlesen bütün quest konuşmalarını çok faydası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 mmo dan ingilizce geliştirmek ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 gayet mümkün, bizzat tanık olduğum kişiler var, what is this ne bilmiyorken altyazı olmadan dizi izlemeye geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Nivea said: mmo dan ingilizce geliştirmek ahaha. ahahah kedi canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 lfm ds 10 man yazınca ingilizce çözdüğünü sanıyor insanlar. neyse konuyu saptırmayayımda komik abi herşeyi iki günde çözen bir millete mensup olmak çok gurur verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doancrula Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 80 tl ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar