Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 selam matlab bilenler, fs = 10000; t = -1:1/fs:1; w = .1; x = tripuls(t,w)*exp(..); y = tripuls(t,w); figure,plot(t,x) xlabel('Time');ylabel('Amplitude'); bu tarz bir kodla bir triangle function elde edip sağa kaydırmam gerekiyor fakat yapamıyorum. sürekli 0 centered oluyor, bana 0.025 lazım. bold olan kısımla olacak sanki, ama expin içine jw0.025'i nasıl koymam gerekiyor ? matlabde işaret işleme göstermeden matlab sorusu sormak, priceless =( yardımlar için thxthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 y = tripuls(T,w,s) generates a triangular pulse with skew s, where -1 < s < 1. When s is 0, a symmetric triangular pulse is generated. kaydırmaktan kastın buysa skew parametresini kullanarak simetrik olmasını değiştireiblirsin. Kullandığın t=-1:1/fs:1 aralığınıda t=-2:1/fs:1 gibi değiştirerekte kaydırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 yok, skew yamultuyor da, istediğim şey 0'ı merkez frekans olarak değil de 0.025'i merkez frekans olarak alması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konvolüsyon ile kastım acaba frekans ile bellirli satıda bir sıfır dolu bir başka matris ile konvüle edebiliriz gibi bir düşünceydi. Fakat sanırım fonksiyonu frekans ortamına aktarıp faz farkı verip tekrar zaman ortamına almamız gerekecek fft ve ifft ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 sağda bir impulsla konvüle etmek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 clear;clc;close; ortasi = 0.2; fs = 1000; dt = 1/fs; t = -1:dt:1; w = 0.1; y = tripuls(t,w); z =[zeros(1,ortasi/dt) y(1:length(y)-ortasi/dt)]; subplot(2,1,1); plot(t,z); xlabel('Time (sec)');ylabel('Amplitude'); title('Triangular Aperiodic Pulse') bu şekilde çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar