Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekerlekli kollu koltuk

Cd-

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

ama IKEA'ya gitsen aynısı 500-600 oluyordu.
dostum ikeayı yanlıs anlamıssın.

ilk postlardaki vernerden kullanıyorum ben 4 yıldır falan. 6 tane eskittim.
140 lira civarinda biseydi. fena rahat, geri yatma fonksyonu da var agırlık ayarlı. beli güzel, sungeri yumusak, derisi ok, kolları da var, tekerli de.

benim etrafımda da cok yaygın gordugum bi koltuk.

eskiden adı allak mı öle bişidi, sora verner olmus. hala da var yani bikac hafta once aldım
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

"Tatar Ramazan" said:

140 lira civarinda biseydi. fena rahat, geri yatma fonksyonu da var agırlık ayarlı. beli güzel, sungeri yumusak, derisi ok, kolları da var, tekerli de.

eskiden adı allak mı öle bişidi, sora verner olmus. hala da var yani bikac hafta once aldım

4 yılda 6 koltuk?

nabıyosun abi o koltuklarda?:S
Sosyal ağlarda paylaş

Synthesizer valla bende 4 yıldır hala o dediğim gibisini eskitemedim çünkü çok dayanıklı ve 1.87ye 90 kilo adamım ayrıca çokta oturuyorum başında söliyim ve IKEA gerçekten güzel tasarımlar yapıyor ancak dayanıksız malzeme kullanıyor ve fiyatta feci kazıklıyor, en iyisi gidip tasarımları fotolayıp başka yerden almak ya da yaptırmak oluyor.
Full metal + deri o dediğim koltuğu 120ye falan almıştım ayrıca, şu an 200 civarı var yine benzerleri
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

http://ikea.com.tr/urundetay/60193185/vilgot_donen_sandalye.aspx

şu var bende, rahat baya.

http://ikea.com.tr/Images/Products/500X500/PE265710.jpg

kolu yok ama asdfasd

Bunun arkası biraz daha uzunu bi de kollusu olsa çok güzel olur aslında 200 lira civarı felan..
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

"Tatar Ramazan" said:

Ben de verner alacaktım adam kalmadı daha da gelmiycek dedi istanbuldaki ikea'da
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

istanbuldaki evimde
ahanda bundan var

http://www.hepsiburada.com/Liste/adore-vlt-400-executive-ultra-yonetici-koltugu/productDetails.aspx?productId=ofisvlt400&categoryId=273672#Gorseller

daha sadece 1 hafta oturmak nasip oldu ama über süper bişi kendisi
anlaşılıyor zaten görüntüsünden fln bile.

(tu)
bu var bende de, 1 yıldır mutluyuz kendisiyle.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Synthesizer valla bende 4 yıldır hala o dediğim gibisini eskitemedim çünkü çok dayanıklı ve 1.87ye 90 kilo adamım ayrıca çokta oturuyorum başında söliyim ve IKEA gerçekten güzel tasarımlar yapıyor ancak dayanıksız malzeme kullanıyor ve fiyatta feci kazıklıyor, en iyisi gidip tasarımları fotolayıp başka yerden almak ya da yaptırmak oluyor.
Full metal + deri o dediğim koltuğu 120ye falan almıştım ayrıca, şu an 200 civarı var yine benzerleri
evet o dogru. bu verner zaten orta sıklık kullanım için falan. benim 4 senede ortalama gunluk oturma surem rahat bi 5 saat var, ve insan gbi otrumuyorum. sonuna kadar kaykılarak bacaklarımı masaya atıp, bagdas kurum vesaire.

koltuklar kırılmıyo kesinlikle ama yavas yavas cokmeye, derisi eskimeye ve tekerlekleri yamulmaya baslıyo. zeminde hareket etmesi zorlasıyo. gacırdamaya baslıyo.

ama bunun kadar konforlu, kolay bulunur bişey görmedigim icin gidip alıyorum gene.

ben de 187 95 kilo olarak kolayca yıpratıyorum yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

Cd- said:

Eski konulara baktım da pek değişik bi. şey bulamadım. Ikea'nın klasik Poang'ı gibi felan bi' şey istemiyorum. Ofis koltuğu olması lazım.

Bilgisayar başında oturmak için rahat bi' şeyler arıyorum. Ikea'dan şunu olacaktım fakat kalmamış daha da gelmeyecekmiş.

Max 200 lira felan olabilir kollarının olması önemli bilgisayar başında kolları destekleyecek bi' şey olmayınca kasılarak oturuyorum resmen..

Vernerler UTG range dışı ürün oldu. Onun yerine kahverengisi gelecek bekle sabret biraz.
Yok diyosan Skruvsta bak. Yuvarlak ama tekerlekli ve kol dayaması zevkli.
Sosyal ağlarda paylaş

Cd- said:

Aluriel said:

http://ikea.com.tr/urundetay/60193185/vilgot_donen_sandalye.aspx

şu var bende, rahat baya.

http://ikea.com.tr/Images/Products/500X500/PE265710.jpg

kolu yok ama asdfasd

Bunun arkası biraz daha uzunu bi de kollusu olsa çok güzel olur aslında 200 lira civarı felan..

Bunun kolçakları var IKEA'da, bu resim default hali. Kolçak takılıyor buna. Öyle alabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...