synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 "Tatar Ramazan" said: ama IKEA'ya gitsen aynısı 500-600 oluyordu.dostum ikeayı yanlıs anlamıssın. ilk postlardaki vernerden kullanıyorum ben 4 yıldır falan. 6 tane eskittim. 140 lira civarinda biseydi. fena rahat, geri yatma fonksyonu da var agırlık ayarlı. beli güzel, sungeri yumusak, derisi ok, kolları da var, tekerli de. benim etrafımda da cok yaygın gordugum bi koltuk. eskiden adı allak mı öle bişidi, sora verner olmus. hala da var yani bikac hafta once aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 deri kaplaması ve kolları yoktu ama metaldi ya, plastik değildi eminim ona. adisi denk geldi demekki bilmiyorum. 0.1 ton + günde 7-8 saat kullanıyordum bazen daha da fazla hatta :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 synthesizer said: "Tatar Ramazan" said: ama IKEA'ya gitsen aynısı 500-600 oluyordu.dostum ikeayı yanlıs anlamıssın. ilk postlardaki vernerden kullanıyorum ben 4 yıldır falan. 6 tane eskittim. 140 lira civarinda biseydi. fena rahat, geri yatma fonksyonu da var agırlık ayarlı. beli güzel, sungeri yumusak, derisi ok, kolları da var, tekerli de. benim etrafımda da cok yaygın gordugum bi koltuk. eskiden adı allak mı öle bişidi, sora verner olmus. hala da var yani bikac hafta once aldım 4 yılda 6 koltuk? nabıyosun abi o koltuklarda?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Synthesizer valla bende 4 yıldır hala o dediğim gibisini eskitemedim çünkü çok dayanıklı ve 1.87ye 90 kilo adamım ayrıca çokta oturuyorum başında söliyim ve IKEA gerçekten güzel tasarımlar yapıyor ancak dayanıksız malzeme kullanıyor ve fiyatta feci kazıklıyor, en iyisi gidip tasarımları fotolayıp başka yerden almak ya da yaptırmak oluyor. Full metal + deri o dediğim koltuğu 120ye falan almıştım ayrıca, şu an 200 civarı var yine benzerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 en iyisi inegöl'den alıcaksın yakınsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Aluriel said: http://ikea.com.tr/urundetay/60193185/vilgot_donen_sandalye.aspx şu var bende, rahat baya. http://ikea.com.tr/Images/Products/500X500/PE265710.jpg kolu yok ama asdfasd Bunun arkası biraz daha uzunu bi de kollusu olsa çok güzel olur aslında 200 lira civarı felan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 synthesizer said: "Tatar Ramazan" said: ama IKEA'ya gitsen aynısı 500-600 oluyordu.dostum ikeayı yanlıs anlamıssın. ilk postlardaki vernerden kullanıyorum ben 4 yıldır falan. 6 tane eskittim. 140 lira civarinda biseydi. fena rahat, geri yatma fonksyonu da var agırlık ayarlı. beli güzel, sungeri yumusak, derisi ok, kolları da var, tekerli de. benim etrafımda da cok yaygın gordugum bi koltuk. eskiden adı allak mı öle bişidi, sora verner olmus. hala da var yani bikac hafta once aldım Ben de verner alacaktım adam kalmadı daha da gelmiycek dedi istanbuldaki ikea'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 fiyatına bişey demiyorum belki daha ucuza bulursun ama dayanıksız malzeme olayına pek katılmıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 senko said: istanbuldaki evimde ahanda bundan var http://www.hepsiburada.com/Liste/adore-vlt-400-executive-ultra-yonetici-koltugu/productDetails.aspx?productId=ofisvlt400&categoryId=273672#Gorseller daha sadece 1 hafta oturmak nasip oldu ama über süper bişi kendisi anlaşılıyor zaten görüntüsünden fln bile. (tu) bu var bende de, 1 yıldır mutluyuz kendisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 "Tatar Ramazan" said: Synthesizer valla bende 4 yıldır hala o dediğim gibisini eskitemedim çünkü çok dayanıklı ve 1.87ye 90 kilo adamım ayrıca çokta oturuyorum başında söliyim ve IKEA gerçekten güzel tasarımlar yapıyor ancak dayanıksız malzeme kullanıyor ve fiyatta feci kazıklıyor, en iyisi gidip tasarımları fotolayıp başka yerden almak ya da yaptırmak oluyor. Full metal + deri o dediğim koltuğu 120ye falan almıştım ayrıca, şu an 200 civarı var yine benzerlerievet o dogru. bu verner zaten orta sıklık kullanım için falan. benim 4 senede ortalama gunluk oturma surem rahat bi 5 saat var, ve insan gbi otrumuyorum. sonuna kadar kaykılarak bacaklarımı masaya atıp, bagdas kurum vesaire. koltuklar kırılmıyo kesinlikle ama yavas yavas cokmeye, derisi eskimeye ve tekerlekleri yamulmaya baslıyo. zeminde hareket etmesi zorlasıyo. gacırdamaya baslıyo. ama bunun kadar konforlu, kolay bulunur bişey görmedigim icin gidip alıyorum gene. ben de 187 95 kilo olarak kolayca yıpratıyorum yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Cd- said: Eski konulara baktım da pek değişik bi. şey bulamadım. Ikea'nın klasik Poang'ı gibi felan bi' şey istemiyorum. Ofis koltuğu olması lazım. Bilgisayar başında oturmak için rahat bi' şeyler arıyorum. Ikea'dan şunu olacaktım fakat kalmamış daha da gelmeyecekmiş. Max 200 lira felan olabilir kollarının olması önemli bilgisayar başında kolları destekleyecek bi' şey olmayınca kasılarak oturuyorum resmen.. Vernerler UTG range dışı ürün oldu. Onun yerine kahverengisi gelecek bekle sabret biraz. Yok diyosan Skruvsta bak. Yuvarlak ama tekerlekli ve kol dayaması zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Cd- said: Aluriel said: http://ikea.com.tr/urundetay/60193185/vilgot_donen_sandalye.aspx şu var bende, rahat baya. http://ikea.com.tr/Images/Products/500X500/PE265710.jpg kolu yok ama asdfasd Bunun arkası biraz daha uzunu bi de kollusu olsa çok güzel olur aslında 200 lira civarı felan.. Bunun kolçakları var IKEA'da, bu resim default hali. Kolçak takılıyor buna. Öyle alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 kolçak takınca da 40 lira koyuyolarmış üstüne sandalyenin kendisi zaten 160 lira mı ne değmez gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 : tekerli ve kollu bu üstelik tasarımı ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Ben bunu almayı düşünüyorum belimde sorun olduğu için.Gerçi olmasa da alırım.Destekleri iyi gibi.hepsi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 göt kısmının arkası çok boş gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar