forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 pikatel airmax 101 kablosuz modem var windows un klasik kablosuz ağ bağlatıları olan ekranı yok bir yeri mi kapamışım başka kablosuz ağ arayıp onlara bağlanmaka isityorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 kablosuz modemle diğer ağları aramak istiyorum ama windows da o tür bir aygıt algılamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 wireless adaptörün driver yüklü mü? emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ya benim wireless ağı görüyor mesela diğer bilgsayarlar ama benim amacım olan diğer ağşları göremiyorum hani laptop da wirelesı aç kapa ypıyorsun ya bu bilgisayarda öyle bir menü çıkmıyor wireless namına bir aygıt yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 anladığım kadarıyla kablosuz bağlanmaya çalıştığın masaüstü. adaptör yoksa kablosuz bağlanamıyosun şu tarz bişey olur usb girişine takılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 koskoca modem o işi görmesi lazım ya pikatel airmax 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 abi adaptörü pcye takıcaksın ki modemi görsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 forgiver said: ya benim wireless ağı görüyor mesela diğer bilgsayarlar ama benim amacım olan diğer ağşları göremiyorum hani laptop da wirelesı aç kapa ypıyorsun ya bu bilgisayarda öyle bir menü çıkmıyor wireless namına bir aygıt yok o zaman driverı yüklesene? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 abi driver değil ki adamda adaptör yok sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 adam kendi ağıma bağlanıyorum diğerlerini göremiyorum yazmış adaptor var. driver yüklemesi lazım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Bullbird said: abi driver değil ki adamda adaptör yok sdfsd ahahah öyleyse o zaman önce wireless adaptör satın al. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Myshkin said: adam kendi ağıma bağlanıyorum diğerlerini göremiyorum yazmış adaptor var. driver yüklemesi lazım bi laptoptan bağlanabiliyorum demiş laptoplarda mevcut wireless var zaten masaüstünden giremiyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 forgiver said: kablosuz modemle diğer ağları aramak istiyorum ama windows da o tür bir aygıt algılamıyor senin kafan cok karismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Bullbird said: Myshkin said: adam kendi ağıma bağlanıyorum diğerlerini göremiyorum yazmış adaptor var. driver yüklemesi lazım bi laptoptan bağlanabiliyorum demiş laptoplarda mevcut wireless var zaten masaüstünden giremiyo adam ok tekrar okuyunca çaktım köfteyi. haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Bullbird said: abi adaptörü pcye takıcaksın ki modemi görsün ya şimdi ben interneti başka bir yerden alcam benim modemi adaptör olarak kullanamk isityorum olay o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 modemi adaptör olarak kullanamazsın bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Bullbird said: şu tarz bişey olur usb girişine takılır ^ doğru demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ya koskoca modem, ufacık usb wireless in işini yapamayacak mı esnaf modemi mi bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar