BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Lord Of The Rings in 3 filmininde çıkan soundtracki bayılıyorum
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bittabii ki the nightmare before christmas... ha bi de run lola run..
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 requiem for a dream.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 braveheart,yüzüklerin efendisi hemen diken moduna geçiyorum varya resmen hüngür hüngür ağlıyorum[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 - Kill Bill - Amelie[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Valindel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Pulp Fiction Brave Heart Mission Imposible Bi de Godfather[signature][hline]We are following The will of the one Through the dark age And into the storm
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Requiem for a Dream[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 hela itleri Conan Sw serisi nightmare before christmas Edit: leon [signature][hline]Cuce iste bildigin cuce [Bu mesaj Cuce tarafından 06 Ağustos 2004 12:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 tam manasi ile soundtrack pulp fiction iste, kutu gibi kaliteli filmle icice cok guzel[signature][hline]
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 resident evil - en son sahnede calan müzik marlyn manson un yaptigi[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle sc den
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 100 kez dinleyince bayıyor yanlız[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 dancer in the dark - i've seen it all dinlemekten bıkmadığım ve asla bıkmayacağım bi şarkıdır. imzaya da koydum aha :)[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see!
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 starwars-imperial march tabii ki ve de rock star vede pulp fiction'dan pumpkin and hunny bunny[signature][hline]administrator error
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 rockynin soundtrackler bide back to the future ayrıca titanic ve god father ha bide braveheart var ya bide berlin - take my breat away diye bişey var ama hangi filmdiki bu ayrıca soundtrack diil ama parliament cinema clubın müziği süper :) sonra pulpfuction var rainman var beterböcekte bi müzik vardı ayrıca o süper [Bu mesaj EagleEye tarafından 06 Ağustos 2004 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 haklısın back to the future'ı unutmuşum baya güzel onlar da.hele marty mc fly'ın johnny B good'u çalması çok hoş:)van halen falan da var tabi...[signature][hline]administrator error
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Soundtrack - Oh Brother, Where Art Thou - I Am Weary son günlerde tutuyorum bu şarkıyı..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn |
Mix Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 -requiem for a dream de clint mansellin filmin bazı yerlerinde ve sonunda calan kemanlı parcası -schindler's list te film boyunca ve filmin sonunda calan muzik (aynı muzik enemy at the gates tede calıyor. ama schindlers list te daha iyi kullanılmıs. bu arada o parcanın adını bilen var mı?) -lola rennt (run lola run) filminde lola kosarken calan muzikler :)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
driftintosin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 the beach ve fight club .. soundtrack diince aklıma ilk gelenler.. sonra requiem for a dream in o sahane +depresif lux aeterna parcası(kemanlı parça)..
mikado Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Pulp fiction The jackal Gladiator Rain man, bunlar direk aklima gelenler..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 starwars hepsi bir de desperado ha bir de rock star[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
Fixx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 The Girl Next Door Gone In 60 Seconds Armageddon şimdi aklıma gelenler daha önceki sayfalarda yazıldılar mı bilmiorum..
Numb Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hemen üstteki balonlu arkadaşa +1 veriyorum bencede öyle..[signature][hline][b] Niceleri kendi zincirlerini cözemezler de, dostlarinin azatcisidirlar[b]
Dariel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Yazıldımı bilmiyorumda, City of Angels ınki çok başarılı.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b]
Öne çıkan mesajlar