Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 yav said: llama senin çalıştığın üniversitede iç denetçi olacak bir tane o her pazar çıkar dağlara masalarınız yakınsa muhabbet aç konuş anlaş :P zirve dağcılık vb. bir ton dağcılık klubu var izmirde her pazar günü çıkıyorlar bir yere. Tabii dağcılık derken bildiğin doğa yürüyüşü yapıyorlar. Tabii doğra yürüyüşü derken gene de öyle laylaylom geçmiyor. Antrenmansız adamı şaapar yani. Üye olmadan 3 kere denemek için gidebiliyosun normal üyelerden 3-5 tl fazla vererekten. Tavsiye ederim. Ben o 3 hakkımı kullanmıştım. Sonra denk gelmedi bir türlü bir daha. Üye olmak istemedim. orhan kozanı diyorsun herhalde sen onla konuştum adamlar bir başlıyorlarmış 30 km den az yürümüyorlarmış.. ben ölürüm arkadaş böyle yürüyüşlerde. baya konuştuk anlattı falan da korktu gözüm onun anlattıklarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 yok ben kadir öztürk diye birinden bahsetmiştim rektörlükte çalışıyormuş kontrol ettim tekrar. Tatlı bir adamdı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar