Daniel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Merhaba, Benim toshiba portege 4000 model bir dizüstü bilgisayarım var.Ancak açık kaldığı zaman altı çok ısınıyor malum bende internetten dvd vs vs çekiyorum ve bu ısınma sorununun ilerde bilgisayara problem açmasından korkuyorum.Piyasada laptoplar ısınmasın diye bir düzenek varmı ne biliyim ısınmasın falan diye?[signature][hline]Aldaron Venduss[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Benim de var Toshiba m60 Günde 16 saat açık duruyor, ısınıyor ama sorun çıkmadı daha. Belli bir ısı seviyesinin üstüne çıkınca yedek fanlar giriyor devreye. İçin rahat etsin diye eksternal bir fan alabilirsin[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 altına yükselti koy altıda çok ısını çünkü[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 bendede a40-231 war oyle acaıp bı ısınma olmuyor ama ıste hafıf bı ısınsın hemen yedek fanlar aclısıyor oyun oynarken oluyor oda zaten[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 altini acik birakarak yukseltebilirsin, bu baya fayda eder kesmesze fanli coolingpadler satiliyo onlardan alabilirsin[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 bende compaq var 3 gun acik duruyor isinmiyor cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar