Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Daha önceden verildi mi bilmiyorum bulamadım arayınca da inanılmaz hoşuma gitti alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 çok eski bu. hatta boston dynamics in sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 dün gifini koyduğun şey değil mi bu.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Chaotic said: çok eski bu. hatta boston dynamics in sanırım video geçen senenin videosu ama adından da anlaşılacağı gibi boston dynamicsle alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Gif'i koyduktan bir kac dk sonra actim konuyu evet. G+ da gordum once. Sonra video upload tarihine bakip forumda o tarihlere kadar her ay acilan konulari arastirdim bu bolumde. Olmayinca actim. Boston dynamics'in ki ile farkli bu robot. Boston dynamics hatirladigim kadari ile kopek seklinde bir robot yapmisti. Tekerlege sahip degildi. Robottaki sensorler tekerlekler ile ilerlerken yolda asamayacagi puruz gordugunde otomatik olarak tekerlekleri ayak haline getirip uygun sekilde ilerlemesini sagliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 O YÜZDEN SANIRIM DEDİM ZATEN ÇOK ÖSTÖME GÖLÜYORSÖNÖZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar