Katibim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Teşekkürler arkadaşlar bu topic te biz memurların çektikleri zorlukları anlatmaya çalıştım iyi kötü komik bir çok yorum yapıldı birlikte eğlendik.... artık bu topic i kapatalım keyfimize bakalımm herkese bol patili günler...
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 garbage açılan garbageda kalır welcome to patcik
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 yoo tosunum öyle "hadi beyler parti bitti" ayağı çekemezsin. once in internet, always in internet. bu topikten neler öğrendik senin hakkında? 1- memursun 2- katibsin 3- yapman gereken şeyleri birisi söyleyince zoruna gidiyor (tipik memursun) 4- AVGATTAN ÇOK ŞEY BİLİOM AVGAT BANA HAVA ATIYOR 5- çok çalışıyoruz biz ama memurlara çok önyargı var benden sana kardeş tavsiyesi: iş hayatım zorlayıcı ve aslında meseleki olarak yapmam gerektiğinden fazlasını yapıyorum ve gereğinden fazla zaman ayırıyorum, tuvalete gidemiyorum. falan ayaklarını bırak ve elindekiyle mutlu olmaya çalış. çünkü insanlar Türkiye'nin en iyi okullarını bitiriyorlar, ingiltere'de orda burda master yapıyorlar. En iyi notlarla derecelerle gidip bir bankanın IT bölümünde işe giriyorlar. Sonra sözleşmesinde yazmamasına rağmen haftasonları zorla çalıştırılıyorlar falan. Özel sektre 1 gram daha iyi değil. Doktor desen, doktor olan arkadaşlarım da var adamlar Türkçe konuşulmayan yerlerde tek odalı sağlık ocağında zorunlu görev yapıyorlar. Türkiye'de herkesin işi zor. elindekinlen mutlu olmak asıl erdem
Öne çıkan mesajlar