kfg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Ya bu programı nerden çekebilirim ? Forumda arattım ama hiç bir topikte söylenmemiş nerden çekileceği... Google da arattım mı da net le ilgili siteler çıkıyor. Bu hangi firmanın programı, onun sitesinden bakayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 www.download.com[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 11 Ekim 2004 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Orada arattım ama ayrı("Net Limiter" şeklinde) arattığım için bulamamışım pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 http://www.netlimiter.com/[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bu arada üper program hastasıyız[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Ne işe yarıor bu üper program?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 adı üstünde abi[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Programlara KB cinsinden limit koyuyosun. Yada toptan koyuyosun. Mesela 2 bilgisayar var evde, 1024 kb adsl bağlantın var. ADSL'in geldiği bilgisayara netlimiter kuruosun. 1024kbit nın teorik hızı ne 128 kb, 120 kb olsa max, 60 kb hattın geldiği bilgisayara overall limit koyuyosun, 60 kb'de diğer bilgisayara kalıo zaten. Yani senin bilgisayar toplamda 60 kb yi geçmio diğer bilgisayarda kalan 60 dan faydalanıo. Tabi simultane kullanınca bu lafta kalıo :D 2 bilgisayarda da yüklü olması lazm hakikaten 60 60 bölmek için.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorjan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 p2p kullananlar icin olmazsa olmazlardan, aciyosun emule + bittorent ikisine de 1kb lik ul limit veriyosun. boylece download ettiginiz adama surekli rahatca bilgi yollayip indirebiliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Ben dc++ kullanıorum. Acıdığım için 2 kb açtım çeksin adamlar.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: Dorjan, 11 Ekim 2004 19:17 tarihinde demiş ki: p2p kullananlar icin olmazsa olmazlardan, aciyosun emule + bittorent ikisine de 1kb lik ul limit veriyosun. boylece download ettiginiz adama surekli rahatca bilgi yollayip indirebiliyosunuz. ohoo çok vermişsin genele 1kb ver daha iyi.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Dorjan bu zihniyetten dolayı p2p programlar ölüyor ve birçok yerden iplerimiz banlanıyor... 256 bağlantısı olan biri en az 2 normaldede 4 açabilir.[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 upload 2-3 256 adsl için olur da 4 açtıgında download 25-23 den 19-18 e düşüyor (hele hele upload slotlarının hepsi dolu ise..)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Toplu ban yapılıyor Netlimiter kullananlara.Yani download'um 1'e 2'ye düştüğünde niye demeyin.Adamalr kendilerinden sizi banlıyorlar.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ben 8 ay kullandım anlasılmadı bi gün acık degildi (daha dorusu formattan sora kurmamıstım) ve eve geldigimde yemişim ban ı oysaki 4-5 kb upload ediyodum. neymiş hız kısmında dls yazıyomus dls 4-5 degil 20-30kb la upload a izin verirmiş. salak adamlar bilseler trde 128-256 .. diye adsl oldugunu.. upload sınırlayıcı program kullanmak adsl kullanıcıları için Allah'ın emridir ve etik degil diye bişi türkler için geçerli degildir çünkü bu bizim degil telekomun ayıbıdır dk sına en cok par veren biz ise k daha neden downloadumuzu düşürecek sekilde uploadu acalım da cekecegimiz dosyayı zaten pahalı olan int i ice yavas kullanarak edinelim tabi bu sınırı oyle bi ayarlamak lzm ki durum sunda nibaret 128 adsl için : 2kb 256:3 512:5 kb hızları download u cok etkilemez ama download u 1-2 kb düşürecek sekilde 256:4-5 512: 7-8 açılabilir fakat şunu soyliyim slot olarak 5 tane açtıysanız ve hepsi dolu ise ozm downloadunuz dahada düşmekte o yuzden tavsiye edecegim netlimiterla upload hız kısıtlaması tepedeki dir[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 millet dc de cok denemeyin ban !! sebebidir .....ve acinmaz ben 235 gunluk bir temp ban yedim ve o gun den beri meretten uzagim :D sigara gibi oldu ama ole cidden[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Çok şükür bir resette ip değişiyor :)[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Türklerin önünde hiç birşey duramaz zaten :):)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 virüsüm biberim darkadmins hubindan ban yedigimde ip değiştirip girdim olmadı nick email bütün detayları değiştirdim olmadı share e açtıgım dosyaların isimleri teker teker değiştirdim ve share ettigim klaörleri rename cektim olmadı en sonunda bütün share ettigim dosyaları kaldırdım baska dosyaları share e açtım ip nick herbişiyi tekrar değiştirdim ban acılmış gibi girebildim :) ama bazı hublara ip değiştigi gibi girebiliyorsun ehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 O zaman o hub modemden tut mac id,hdd no filan gibi bilgileri alıpta saklıyordur :) Eh pek mantıklı gelmiyor bana ama inat edip kasarlarsa yapılmayacak birşey değildir.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bak kabul edilebilir boyutlarda upload hızı açarsan sorun degil ama sen ul slot 10 tane açıp 2 kb hız sınırı korsan adama nahh çekip şutlarlar hubdan :) baglantı hızını 24 seç veya 56k dial up seç upload 5 slot aç hattın 128 se 2 256 ise 3 512 ise 5-6 fln aç mis gibi downloaddanda yemeden banda yemeden götürr..[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Dyna benim bildiğim kadarıylan senin dc programının idsi oluyor birde dcyi silip deneseydin :)[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 kavgada sölenmez abi ozm toyduk bebeydik patide bilem bi tane soracak adam yoktu zaten açıklamayı yazanda biziz ehe :P[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 hehe dogrudur sen bana önerdiğinde hadilen benim misgibi torentim var diyordum :) neyse konuyu sağlam sapıttık[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 walla tecrubelerle sabittir..torrentte ..ne kadar ekmek o kadar kofte..uploadi net limiterle 70 k ya sinriladim..elemanlar benden 70 le cekerken benim downum 50 70 arasi gidiyordu..denemek amacli uploadi 10 a dusurdum dramatik olarak down da 10 lara dustu..su anda simpsons sezon 9 iniyo ..up 55 down 30 .. sayki sevki ve bide su dc++ da aktif pasif olayini ayarlayabilsem cosucam da..ah ah..torrent simdilik idare ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar