nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 sadece govdeyi satmayi dusunuyorum. 4547 poz cekilmis. fiyat 1400TL. lens de istiyorum diyen olursa elden cikarabilecegim 18-55 kutusundan cikan lens var. onunla ilgili de konusabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 yalnız alet alpha 550, başlıkta 580 yaziiy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 tesekkurler uyari icin, bir arkadas vermisti ilani benim yerime, benim fotograflarla kendi makinesini karistirmis satilan makine Sony A550. mod a mesaj aticam basligi degistirmek icin. ayrica ilk mesajda belirtilenlere ek olarak, garantisi 25.03.2012 tarihine kadar devam etmektedir. hos simdi bir sorunu yok 2 ay icinde de cikmaz ama belirteyim dedim. sony alpha tasima cantasi ve 8gb hafiza karti da alet ile birlikte verilcektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar