deejay17 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bazı programları açmaya çalıştıımda sürekli bu error u veriyolar ----16-bit windows subsystem---------------------- C:WINDOWSSYSTEM32AUTOEXEC.NT sistem dosyası, MS-DOS ile Microsoft Windows uygulamalarını çalıştırmak için uygun değil. Uygulamaayı bitirmek için Kapat'ı seçin. Kapat Yoksay --------------------------------------------------- yoksay a da bassam kapat a da bassam açılmıolar... deli oldum .. bi bilen warmı nedendir ??[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 xp ms-dos programlarında sorun çıkartabiliyor ms-dos programlarını kullanmak istiyorsan 98se en sağlıklı yöntemdir.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 msdos programlarini kullaniyorsan dosbox programi sorununu cozebilir Dosbox Download[signature][hline]Ranger : Bard : ? (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ms-dos diil sanırım ama bazı .exe ler "moonstar" diye bir ingilizce türkçe converter var ama onu açmay açalışırken verdi ilk sonra başka exe ler de de oldu... xp kullanıyorum eskiden yapmıyordu geçenlerde format attım o zamandan beri böyle yapıyo dosbox u yükledim nasıl kullanıcam ??[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar