Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 http://www.fileplanet.com/betas/hamiltons-great-adventure/ IGN Prime free trial ile alınabiliyor, ben sanırım 4. kez trial aldım aynı hesap + aynı PayPal ile asdf Steam kodu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bu konu niye tutmadı la, son koyduğum birkaç beleş fırsatının en iyisi buydu bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ignde trial ı nası iptal edicem sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 https://login.ign.com/Subscribe/Manage/MySubscription.aspx burdan renew off yap bi de eğer paypay ile kayıt olduysan preapproved payments var ordan da cancel et garantilemiş ol işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 paypay cocuk paypal'ı :P ehue eyw türkce paypal'da bulamadım gerci preapproved payments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ^__________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 beleş nasıl bir tag ya hemen atlıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ilk defa becerip aldim tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 bu sefer key sınırlı değil, her primelıya veriyor ondan herhalde ahah. ben de 2'dir kaçırıyordum orcs must die ve skydrift vermişti birkaç saatte bitirmiş hayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 olm üye oldum key i nerde bunun :)ha keyi buldumda 4 kere nasıl yaptın hacı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 king arthur da beleş bu arada onu da aldım King Arthur Promo diye geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 aklıma bir teori geldi ama olurmu bilmiyorum. yarın bu adamlar demesin biz bu adamla sözleşme imzaladık paramızı istiyoruz sonra bizden tahsil etmesinler paypal de ne kadar iptal etsek bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 farklı oyunlar veriyolar işte 6 ayda falan 4 kere aynı hesapla ve aynı paypalla trial üye oldum. trialsan zaten ign prime üyesi oluyorsun, oyunlar da beleş yani hiçbir şekilde para falan isteyemezler ama niye aynı hesaba sınırsız trial hakkı veriyorlar onu bilmiyorum unutmuşlar herhalde aehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 thanks silp aldım şimdi trial ile oyunu yalnız şimdi para çekilmesin diye 7 gün içinde iptal mı ettirmem lazım üyeliği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 evet renew off yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar