delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Selamlar, Simdi bir sorum var hdmi bir kablo ile bilgisayarin sagladigi standart cozunurlukler disinda mesala 2540 x 480 (atiyorum) bole abuk bir oranda cozunurluk verme sansim olur mu baska bir ekrana aktarma yaparak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 bilgisayar 2540 x 480 cözünürlükte sağlar, vgada dvi'da onu tasır ama hd kısmını anlamadım ben pardon dvi tasımıyomus sanırım, ama zorlanırsa tasır keza 3.9gb bitrate tasıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 custimize etmeyi hallettim. egerki aktardigim ekranin ole bir cozunurlugu varsa destekler sanirim degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ya crt ise uzun kenarı destekliyorsa destekler. lcd led ise desteklemez. projeksiyon ise değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 tesekkur ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar