Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben bu oyun hakkında bilgi almak istiyorum..
Öncelikle beleş oynayacağım server varmı ?
Sonra cardları adamı yenincemi çoğaltıyorum.
Bursa'dan oynayan varmı bu oyunu ?

Bide ben yeniyim alıcağım setin ismi nedir içinde kural kitabı fln olan zımbırtı ???

Teşekkürler[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız,
İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür.
Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta,
Yine o düğümdür...
Mesaj tarihi:
said:
Dralnu, 07 Ekim 2004 18:42 tarihinde demiş ki:
said:
Dralnu, 24 Temmuz 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
e-league e gidiosun, ordan apprentice adli programi son update iyle birlikte (fifth dawn) çekiyosun. sonra deck editor acip sag ustteki 3 bolumden biri olan format bölümünden type ii yu seciyosun. go ya basıosun, sol alttaki bolumde yenilenen kart listesini inceliosun. hosuna giden, birlikte kullanabilecegini dusundugun kartlari add tusuyla sag tarafa atmak suretiyle ayiriyorsun. daha sonra wizards ın magic sitesine ugrayıp son turnuvalardan haberlere, yorumlara, top8 deck listlerine ve forumlardaki archetype tartismalarina bakiyosun. kendi dusundugun kartlarla karsilastiriyosun. basarisi belgelenmis archetype lardan senin secimine yakin olani aliosun mesela, üzerinde oynuosun biraz; sonra irc ye gidiyosun. efnet serverından #apprentice kanalina girip apprentice uzerinden deste deneyecek rakip ariosun. arada kurallarla ilgili sorularını #mtgjudge kanalinda, deste mekanigi konusundaki sorularını da #mtg kanalına sorma firsatini elde etmis bulunuyosun. sevdegin desteleri denedikten ve birbirleri arasindaki matchuplarin sonuclarina gore birine karar verip, uzerinde oynayarak olusturdugun son listedeki kartlari single olarak getirtiyosun. bunun icin bu site gibi sitelerdeki linkleri kullanabilirsin veya irc de sorabilirsin. kartlarin eline gectikten sonra artik turnuva ortamlarina akip bilet alisverisini masaüstüne tasiyabilirsin. tabi yapılan turnuva, oynayan oyuncu, oynayacak mekan bulabilirsen .. :)

bunun disinda draft en guzeli gibi

draft icin aktif oyuncu ve booster bulman(iz) lazim
su anda standard da oynanan setler: mirrodin, darksteel, fifth dawn, champions of kamigawa, 8th edition[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Mesaj tarihi:
bence hiç kasma öyle , yeni başlayan şeylere para verme, bilen bi adam bul o öğretsin sana hemencecik.[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself.
Mesaj tarihi:
Free shaard varmıydı ?[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız,
Yine o düğümdür...
Mesaj tarihi:
Bursa'da deck alıcağım yer bilen varmı acaba ?[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız,
Yine o düğümdür...
Mesaj tarihi:
magic online icin benim bildigim free shard yok, zaten olmasi da sacma olurdu. ama yukarda linki bulunan apprentice zaten bedava, ip den ip ye baglanarak bedava oynaniyor, karta vs ye para vermiyosun ondan bahsediyosan.[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Mesaj tarihi:
Mtg online trial beleşe mi oynanıo ??[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız,
Yine o düğümdür...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bursa'da aramadığım yer kalmadı kart bulmak için.
İst'dan fln birisi alıp bana kargo ile gönderebilirmi? Parasını hesabına yatırırım lütfen arkadaşlar bulamıyorum kart deliricem..

Yardım edicek varsa [email protected] msn adresim ..

şimdiden teşekkür ederim[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız,
Yine o düğümdür...
Mesaj tarihi:
msn'inden ulaşmak için messenger'a mailini ekledim... yardım edebilirim...[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D
Müslüm baba sen bizi diskoya götür
-La hede hödö degetin...
Müslüm beeeey !
-ben bey değilim
not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bursa'dan olanlar deckleri nerden aldılar yazabilirlermi?
Bidde bu mtg online ın patch amma uzunmuş ya :=

Ben karfura gidiyorum şimdi inşallah bulurum deckleri.
Siyah alıcam decki yanına bide booster hadi hayırlısı :)[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız,
Yine o düğümdür...
Mesaj tarihi:
Ya mtg online nasil oynanuo yaaa
Zaten sinir oldum yabancılara insan değiller öğretirmisin diyorum çekip gidio üşengeçler şimdi küfür edicem sinirden..
ya birniiz öğretsin ya land i fln nasil sokucam oyuna nasil attack lıcam yardim edin yaaaa....[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız,
Yine o düğümdür...
Mesaj tarihi:
İngilizcem iyi değildirki :([signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız,
Yine o düğümdür...
Mesaj tarihi:
Zaten resimli anlatım. Anlarsı merak etme. Ayrıca onlie'da oynarken hamle sırası sendeyken sol orta da oyun ne oynayabileceğni söylüyor.
Mesaj tarihi:
Ben oyunu caktım netten ama hep aynı decklerle oynuyosun güzel değil..

Bana istanbul civarında oturan birisi lazım.
Ben bursa'dayım bana bi kaç tane deck alıp kargo ile yollucak birisi gerekli..
Deck parası + KArgo parasını hesabına yatırırım lütfen cok lazım

Msn: [email protected][signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız,
Yine o düğümdür...
  • Yeni Oluştur...