Numb Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 arkadaşlar ben bir ses kartı almak istiyorum ama poek bilgim yok bu konularda.. aradığım özellikler. en azından 4+1 kolon desteği versin ve acid , vs.. gibi müzik editörleriyle sağlam bi şekilde çalışabilsin. tabi pahalıda olmaması lazım. tavisyeleriniz beklioyurm.. birde bu tavsiyenizin altına hopörler tavsiyeside istiyorum.. örnek: şu marka kart şu marka ses sistemi gibi. saolun.[signature][hline][b] Niceleri kendi zincirlerini cözemezler de, dostlarinin azatcisidirlar[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ses sistemi olarak şunu tawsiye edebilirim http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryId=260&productId=bd16074[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ses kartı... ahdi yav bu kadarmı patiicğin gücü.[signature][hline][b] Niceleri kendi zincirlerini cözemezler de, dostlarinin azatcisidirlar[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 hoparlör creative inspire T serisi tavsiye, ses kartı zati audigy üzerine yok[signature][hline]Artık o bir efsane... [Bu mesaj EfsaneUye tarafından 11 Ekim 2004 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Creative Audigy serisinden parana göre alt veya üst bir model alabilirsin.Üst modelleri süper oluyor ama çok para yani ben bir ses kartına o kadar para vermem.55$ lık modelleri var onlar içinde iyi diyorlardı.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 [Bu mesaj EfsaneUye tarafından 11 Ekim 2004 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Creative Sound Blaster serisinden her hangi biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 m-audio diyorum işte sana...[signature][hline]oooooofff of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar