Mehanix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Arkadaslar bende soyle bir durum gerceklesti oyunu cok eskiden indirmiştim ve hep yeni parchleri yaptım cıktıkca hiçbir sıkıntım yoktu fakat bu hon tv nin geldigi patch de mentor player fln cıkmadı bende enteresan bi şekilde bene silip bastan yukledim oyunu artık 2 3 oyunda bir oyuna girerken crash yiyorum hatta oyun esnasında bile dustugum oluyor grafik ayarlarının hepsini farklı sekillerde denedim acaba ondan mıdır diye olmadı bu olayı yasayıp cozen var mı yada ne tavsiye edersiniz 3 4 arkımın daha aynı tip sıkıntısı var..
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Her oyun mutlaka 1 tanesi loading ekranı olmak üzere crash yerdim, oyunu silip tekrar indirdim ve yükledim sonra grafik ayarlarından opengl seçtim şimdi 100 oyunda 1 kere crash yiyiyorumda anca.
Mehanix Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 tmmda open gl yapıncada goruntu baya bi kotulesiyor
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 görüntü kötü oluyo aynen ama baska yolu yok yani benim bildigim son patchden sonra böyle oldu
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 kötü oluyor diyorsan directx te oynayıp 5 dakkada bi resetliceksin honu o zaman yapıcak bişi yok.
Mehanix Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ozaman ben bu hon ekibini sevgiyle kucaklıyorum..
Predator Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Oyun 32 bit sistemlerde çok sıkıntılı. Bende en sonunda 64bit kurdum ve kurduğumdan beri bir kere bile çökmedi oyun ki normalde her iki oyunda bir kesin çöken bazen oyun içinde 3-4 kere çöken bir vaziyetteydi. 64 bit kuramam dersen de şu linkte en altta yazan şeyi yapınca düzeldiği söyleniyor. (Increase the userspace dalgası) Hon teknik yardım sitesi
Öne çıkan mesajlar