klavye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 oyun hala iniyo. 3.40gb geldi hala geliyo. 6gbmi$ sanirim. sabirla bekliyorum hala bitsin diye download.[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ulan millet mxo'ya beta tester oluyo , alemde g.t olmuş bizim üstümüze sıçıyo ne bu şans arkadaş yaa..[signature][hline] say my name sun shines through the rain , a whole life so lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: klavye, 18 Eylül 2004 20:25 tarihinde demiş ki: oyun hala iniyo. 3.40gb geldi hala geliyo. 6gbmi$ sanirim. sabirla bekliyorum hala bitsin diye download. iyiki tester olmamışım oyun parası kadar elektrik parası gelirdi[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 oyunun beta test saatleri cok ters. yarim saat falan oynayabildim sadece. oyun hakkinda genel kanim bi boka benzemedigi. tabi belli olmaz daha cok yeni, ama napicaklar nasi ilgicekicekler bilemiyorum. bi de nasi ss koyucam ben buraya?[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: klavye, 21 Eylül 2004 22:55 tarihinde demiş ki: oyunun beta test saatleri cok ters. yarim saat falan oynayabildim sadece. oyun hakkinda genel kanim bi boka benzemedigi. tabi belli olmaz daha cok yeni, ama napicaklar nasi ilgicekicekler bilemiyorum. bi de nasi ss koyucam ben buraya? biraz ss falan alsan,sistemler hakkında bilgilendirsen güzel olabilir. said: aquila, 20 Eylül 2004 07:28 tarihinde demiş ki: bu arada apache sen oyniyamican abi hicbi betada sen sana buyu yapmislar.lanetlisin sen,ya kabul edilmezsin ya dln sabote edilir.en yakin zamanda bi hocaya git bilgisayarini okut uflet emi... wowa girip ss imi aldıgım gun ilk buraya upload edecegım goruntuyu aquila hehe[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: SilphatosIce_, 13 Eylül 2004 13:29 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bana bir adet US zipcode lazım, sallıyorum tutmuyor. 90210 berverly hills :P[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: klavye, 18 Eylül 2004 20:25 tarihinde demiş ki: oyun hala iniyo. 3.40gb geldi hala geliyo. 6gbmi$ sanirim. sabirla bekliyorum hala bitsin diye download. Ne yapmislar adamlar, hayat hikayelerini mi yazmislar..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 6gb indirmeyi düşünemiyorum bir anda,sonlara doğru fanlar isyanlarda,makina darallarda =)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Ya ben de indirmeye kasamıyorum. klavye napıyorsun oyunda, indirsem mi?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 valla indirme 2 kere girdim zor dayandim, b*k gibi. zaten uymuyo saatleri falan. bi de hep admins only. devamli kapali sunucu. neden actilar beta testi bilmiyorum[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. [Bu mesaj neter tarafından 01 Ekim 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 meraktan şeyim şişti :D[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Preorder The Matrix Online today and get a "jump" on the competition—in more ways than one. When you preorder The Matrix Online you're not only reserving a copy of the game, but also the following preorder exclusives: Advanced-level Hyper-Jump ability in The Matrix Online. You get a special, collectible Ability code that allows your character to Hyper-Jump from the first day The Matrix Online goes live. Access to The Matrix Online beta test. Once a final date is set, you will receive information on how you can access The Matrix Online beta test. Early entry into The Matrix Online. You will be able to jack in and play the game three days before The Matrix Online goes live to the public. link napsak, alsak mi?[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 hmm alınır :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 demin mail geldi bu beta tester olarak benim gibi yüce bir insanı seçmediklerini belirttiler ilk başta sonrada buyur abi al buda senin beta keyin diye yollamış keratalar.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 hm başlamıyorum tabiiki.boyutları başlanabilecek seviyelerde değil.başlayıp bitirmiş arkadaşlar hanginiz söyleyin kaçmayın :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar