Daesu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 marama gsf - grafik[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ehhe acemiyiz 2 gün gittim dha gitmem bu hafta. ders falan yok okulda.[signature][hline]my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 05 Ekim 2004 11:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Temel sanata kim geliyor? Gürbüz Dogan Eksioglu ise kolay gelsin sana :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smokie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Marmara GSF Seramik[signature][hline]ŞU YER YÜZÜNDE BİR GÜCÜ BİR CANLILIĞI BULUNAN VARLIKLAR İÇİNDE HİÇ BİR YARATIK ARTIK İNSAN KADAR ZAVALLI DEĞİLDİR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ibun.. patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 İstanbul ticaret üni. görsel iletişim. Başka giden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
foto Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bende yazim bari hep dark age of camelot sitesine bakmaktan buraları yeni farketim gerçi askerdim ama neyse .. İzmir anadolu güzel sanatlar lisesi Resim bölümü Marmara güzel sanatlar fakültesi Seramik-cam bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elysion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 selamlar; Ben de endustri urunleri tasarımı bolumu ogrencisiyim. Ama okul degil de is uzerine bir haber duyurmak istiyorum. Sozum Stand isi ile ilgilenen,mimari bir bolume mensup arkadaslara,CNR EXPO'da-mimari bölümde; tasarım, satış, uygulama vb.. alanda, öğrencilik hayatını bitirmiş, saat kavramı olmadan bol mesaili ve dev bir alanda adeta koşarak çalışacak bir erkeğe ihtiyaç bulunmaktadır.. Zor ama bi o kadar zevkli bu ortamda çalışmak isteyen arkadaşlara duyurulur, haberleri sabırsızlıkla beklenir.... Bu ağdan ulaşabilirsiniz.. Gerekirse telefon : 0 212 663 09 45 / 2115-2708 (Burcu ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar