kozalak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 stimpak said: bankamatik memurları falan vardı bi ara, adamlar kılıf uydurdular desenize. benim de aklıma gelen ilk şey bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ben bu şekilde nerdeyse 15-20 yıldır çalışan insanlar tanıyorum sorun yok yeni bir şey değil. belediyecilik direk yan gelip yatma yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Absolut said: Eğer o memur evinden veya kahveden aynı işi yapacaksa gayet mantıklı geldi bana. Sonuçta memurların %95ini görmüyoruz zaten geri plandalar ve geri kalan %5 ise zaten istemese de binaya gelip çalışmak zorunda. bence de eğer işini yapabiliyorsa ve hatta performansı artıyorsa sorun yok. ama ben memurlarda bu durumda daha fazla kaytarma potansiyeli görüyorum bakalım görelim nasıl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar