Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 1. Türkiye İş bankası. nın fonunda çalan klasik müzik türü gitarlı şarkı. 2. Alfa 156 reklamındaki kemanlı klasik türü şarkı. Çok beğendim ikisini de..[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 1. issac albeniz - asturias[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nihilprophet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Oha demeyin ama o melih kibar ın deilmi yaw..[signature][hline]to bid you farewell...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Önce iki reklamı da izlemem lazım :)[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSeSiF Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Nihilprophet, 19 Eylül 2004 10:37 tarihinde demiş ki: Oha demeyin ama o melih kibar ın deilmi yaw.. OHA!isbankasının muzigi isaac albeniz-asturias,klasikler arasındadır..hatta ben deniz calabilmekteyim o nadide sarkıyı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nihilprophet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 oy piyanoyla mı çalıyon baştan sona.[signature][hline]to bid you farewell...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Sağolun. Peki alfa 156 daki kemanlı parça?[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 AS 1597[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar