unK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 konu başlığından da anlaşılacağı üzere hd projeksiyon arıyorum, ama ansilümen sayısıymış xvxvgvg tarzı görüntü formatlarıymış anlamıyorum, araştırmaya da epey üşendim. forumda kendi evine güzel sistemler yapmış insanlar olduğuna inanarak yazıyorum buraya.. tavandan duvara yansıtmak üzere hd bir projeksiyon almak istiyorum.. ps3, dvd player, digiturk, ses sistemi gibi şeyler bağlamayı da düşünüyorum. full hd'ler sanırım çok pahalı ama ben de yanlış bakmış olabilirim, full hd bir şey arıyorum.. nedir önerileriniz neye dikkat etmeliyim.. 2000-2500 gibi bir bütçe düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 o fiyat aralığında bulabilir misin, emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 hızlı bi bakındım da şu anda aklıbaşında en ucuz alet 3000 küsur TL. şurdaki Viewsonic PRO8200 model icat. (sitede bi problem var, heralde yakında düzelir. yılbaşından önce sorun yoktu.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 bende panasonic ae-1000 var. ancak tavandan asmalı deil, bi sehpa gibi birseyin üzerinde duruyor. kullnacagın alanda mesafe var ise (ekranla arasında), koyacagın yer illa tam orta noktası olmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Ceday said: bende panasonic ae-1000 var. ancak tavandan asmalı deil, bi sehpa gibi birseyin üzerinde duruyor. kullnacagın alanda mesafe var ise (ekranla arasında), koyacagın yer illa tam orta noktası olmasına gerek yok. ya aslında oda tavana asmaya çok müsait olduğu için öyle diyorum. kare bir oda ortada tavanda elektrik var, tam 3 metre uzağında perde var.. ama hd projeksiyonlar gerçekten fiyatlarıyla moral bozacak durumdalar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 epson'un bi aletini buldum fiyat performans açısından en mantıklısı bu geldi..? epson eh-tw450 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 e "HD" değil bu, fiyatı ucuz haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar