yabani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 3 yıldır süren bir birlikteliğim var, son zamanlarda kendisine karşı bişeylerin bittiğini düşünüyorum. Bence artık alışkanlık oldu. Rol yapıyormuşum gibi geliyor, ama bir şeylerden de emin değilim. Karar veremiyorum sizce ne yapmalı ne etmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 daha güzel bir kız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 bazen var bazen yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ayrıl. dönersen senindir. cidden ama ayrılınca ya "iyi ki ayrılmışım lan ooh hatunlar ganiymiş" diyeceksin ya da "ulan nası hatunmuş da kaçırmışım" diyeceksin, öyle dersen de gider gururunu bırakır köpeği olur 2 gün barışırsın yok demezsen zaten bak keyfine.win-win. ne pis öğüt verdim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 benimde içimden geçen o be usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 geri dönmeye karar verdiğinde çok geç olma ihtimali de var. emin olmadan ayrılma derim. kolay mı öyle 3 yıllık ilişkiyi ' eski heycanı kalmadı' diye bitirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar