Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın 9.00'a kadar 2 fizik sorusu çözmem lazım, yardım eyleyin..

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Abi siz yine okuyorsunuz bir şey iyi kötü sonuçta, bizim eng hocası üni de, ilkokuldaki gibi defter tutacaksınız, periyodik olarak toplayacam dedi, kadının surata tükürmemek için zor tuttum kendimi.[signature][hline]Let's sing the Bards song
Sosyal ağlarda paylaş

pff çözerim ama bi fizik kitabı bulup bi 20 dakka karıştırmam lazım. malum cok oldu üniversiteyi bitireli unuttuk bazı seyleri:)[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Sosyal ağlarda paylaş

b=1 olarak alın diye düzeltme yapmışlar odchu. Bu nedenle değerlerini verdim ben yoksa b=d=-c oluyordu. Bu arada son bir tane Gametime kaldı, onu da bu işler için kullanırız artık :).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

www.ultima-registration.com'a giriyorsun eğer hesabın varsa "edit account" bölümünden "subscription info" bölümüne giriyorsun. "Change billing method"dan Gametime'ı seçiyorsun ve kodu yazıyorsun 15 günlüğüne hesabın re-aktif oluyor. Ha hesabın yok mu, o zaman "create account" diyorsun. Fakat Gametime'lar sanırım registration code yerine geçmiyor. Eğer hesabın yoksa sana bi AOS reg. code ayarlabilirim.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

Aman ha :-P. Kopyacılık çok sakat durumlara düşürüyormuş insanı bizim okulda. Gerçi yüzlerce kişinin ödevi birebir karşılaştırarak mı anlıyorlar, nasıl anlıyorlar?[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe benim de aklıma gelemdi değil o söylediğin silpha
Valla bizim okulda da kopyacılık direk disiplin cezası öyle diyim, bulaşmamak lazım ünilerde. Özellikle makale falan istiyorlarsa alıntı kullandığınızı belirtin gidersiniz okkanın altına.[signature][hline]Let's sing the Bards song
Sosyal ağlarda paylaş

Yine bir çarşamba 0.40 suları, yine sabah 9'a ödevim var ve yine fizik, hatta yine 2 soru kaldı :D. Fazla bakmadım ama olur da sabaha kadar bulamazsam yapan birileri çıkar diye yazıyorum -öeh-.

3 ve 4[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

imzamdanda belli olugu gibi fizik mühendisiyim yani sana yardım edebilirim ama kendi makinamda olmadıgım için risk alacağım sitelere girmek istemıorum.malesef:([signature][hline]Pek Ruleyim
Pek Rulesin
Pek Rule (bu benim)
Pek Ruleyiz
Pek Rulesiniz
Pek Ruleler
Heacetteppe üniversitesi fizig mühendisitligi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...