Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Abi siz yine okuyorsunuz bir şey iyi kötü sonuçta, bizim eng hocası üni de, ilkokuldaki gibi defter tutacaksınız, periyodik olarak toplayacam dedi, kadının surata tükürmemek için zor tuttum kendimi.[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 valla fizik bölümü, çatlak bölümü... Allah size sabır versin valla.com[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 pati ödev bölümü açilsin !!!!![signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 SolidSnake: Iptal ettin beni direk ;) * Mavi Ekran Verir *[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 pff çözerim ama bi fizik kitabı bulup bi 20 dakka karıştırmam lazım. malum cok oldu üniversiteyi bitireli unuttuk bazı seyleri:)[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Hehe adam okuldadır şu anda ödevi bugüneydi. Sağolun varolun kollektif anlayışla çözdük soruları.[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 nihat berker di mi ?[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Böyle iyiymiş yahu, sor yapsınlar :). Önümüzdeki haftalarda tekrar görüşmek üzere.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 teşekkürler Gametimelar için birşey yapmadık ama heHe.. iyi oluyor böyle sorular.. bu arada 2. sorunun tek cevabı olmaması lazım..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Dmx, 06 Ekim 2004 10:36 tarihinde demiş ki: SolidSnake: Iptal ettin beni direk ;) * Mavi Ekran Verir * cidden ya gidip ona buna soru sormaktan b1kt1m bar1 surda soral1m[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 b=1 olarak alın diye düzeltme yapmışlar odchu. Bu nedenle değerlerini verdim ben yoksa b=d=-c oluyordu. Bu arada son bir tane Gametime kaldı, onu da bu işler için kullanırız artık :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ya sorması ayıp gametimeı nasıl kullanıyoruz, bir tutorial alalım[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 www.ultima-registration.com'a giriyorsun eğer hesabın varsa "edit account" bölümünden "subscription info" bölümüne giriyorsun. "Change billing method"dan Gametime'ı seçiyorsun ve kodu yazıyorsun 15 günlüğüne hesabın re-aktif oluyor. Ha hesabın yok mu, o zaman "create account" diyorsun. Fakat Gametime'lar sanırım registration code yerine geçmiyor. Eğer hesabın yoksa sana bi AOS reg. code ayarlabilirim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 silp seni şikayet etçem kopyacı bu diye :p bu arada 2. soruda hede h... pm e de bakıwer.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Aman ha :-P. Kopyacılık çok sakat durumlara düşürüyormuş insanı bizim okulda. Gerçi yüzlerce kişinin ödevi birebir karşılaştırarak mı anlıyorlar, nasıl anlıyorlar?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 onlar anlar 8-)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 prof.lar dünyayı yeşil kodlar olarak görüyormuş, yaa ya..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Hehe benim de aklıma gelemdi değil o söylediğin silpha Valla bizim okulda da kopyacılık direk disiplin cezası öyle diyim, bulaşmamak lazım ünilerde. Özellikle makale falan istiyorlarsa alıntı kullandığınızı belirtin gidersiniz okkanın altına.[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 silp pm[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Selocan'a atmışım pm'i yanlışlıkla.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Yine bir çarşamba 0.40 suları, yine sabah 9'a ödevim var ve yine fizik, hatta yine 2 soru kaldı :D. Fazla bakmadım ama olur da sabaha kadar bulamazsam yapan birileri çıkar diye yazıyorum -öeh-. 3 ve 4[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PekRule Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 imzamdanda belli olugu gibi fizik mühendisiyim yani sana yardım edebilirim ama kendi makinamda olmadıgım için risk alacağım sitelere girmek istemıorum.malesef:([signature][hline]Pek Ruleyim Pek Rulesin Pek Rule (bu benim) Pek Ruleyiz Pek Rulesiniz Pek Ruleler Heacetteppe üniversitesi fizig mühendisitligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Ödevi teslim ettim zaten, sağol.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar