Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın 9.00'a kadar 2 fizik sorusu çözmem lazım, yardım eyleyin..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi siz yine okuyorsunuz bir şey iyi kötü sonuçta, bizim eng hocası üni de, ilkokuldaki gibi defter tutacaksınız, periyodik olarak toplayacam dedi, kadının surata tükürmemek için zor tuttum kendimi.[signature][hline]Let's sing the Bards song
Mesaj tarihi:
valla fizik bölümü, çatlak bölümü... Allah size sabır versin valla.com[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey..
Dei$ik : Kas, belki girersin..
Mesaj tarihi:
pff çözerim ama bi fizik kitabı bulup bi 20 dakka karıştırmam lazım. malum cok oldu üniversiteyi bitireli unuttuk bazı seyleri:)[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Mesaj tarihi:
Hehe adam okuldadır şu anda ödevi bugüneydi. Sağolun varolun kollektif anlayışla çözdük soruları.[signature][hline]Let's sing the Bards song
Mesaj tarihi:
teşekkürler Gametimelar için birşey yapmadık ama heHe.. iyi oluyor böyle sorular..

bu arada 2. sorunun tek cevabı olmaması lazım..[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Mesaj tarihi:
said:
Dmx, 06 Ekim 2004 10:36 tarihinde demiş ki:
SolidSnake:

Iptal ettin beni direk ;)
* Mavi Ekran Verir *

cidden ya gidip ona buna soru sormaktan b1kt1m bar1 surda soral1m[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon...
Mesaj tarihi:
b=1 olarak alın diye düzeltme yapmışlar odchu. Bu nedenle değerlerini verdim ben yoksa b=d=-c oluyordu. Bu arada son bir tane Gametime kaldı, onu da bu işler için kullanırız artık :).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
www.ultima-registration.com'a giriyorsun eğer hesabın varsa "edit account" bölümünden "subscription info" bölümüne giriyorsun. "Change billing method"dan Gametime'ı seçiyorsun ve kodu yazıyorsun 15 günlüğüne hesabın re-aktif oluyor. Ha hesabın yok mu, o zaman "create account" diyorsun. Fakat Gametime'lar sanırım registration code yerine geçmiyor. Eğer hesabın yoksa sana bi AOS reg. code ayarlabilirim.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
Aman ha :-P. Kopyacılık çok sakat durumlara düşürüyormuş insanı bizim okulda. Gerçi yüzlerce kişinin ödevi birebir karşılaştırarak mı anlıyorlar, nasıl anlıyorlar?[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
Hehe benim de aklıma gelemdi değil o söylediğin silpha
Valla bizim okulda da kopyacılık direk disiplin cezası öyle diyim, bulaşmamak lazım ünilerde. Özellikle makale falan istiyorlarsa alıntı kullandığınızı belirtin gidersiniz okkanın altına.[signature][hline]Let's sing the Bards song
Mesaj tarihi:
Yine bir çarşamba 0.40 suları, yine sabah 9'a ödevim var ve yine fizik, hatta yine 2 soru kaldı :D. Fazla bakmadım ama olur da sabaha kadar bulamazsam yapan birileri çıkar diye yazıyorum -öeh-.

3 ve 4[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
imzamdanda belli olugu gibi fizik mühendisiyim yani sana yardım edebilirim ama kendi makinamda olmadıgım için risk alacağım sitelere girmek istemıorum.malesef:([signature][hline]Pek Ruleyim
Pek Rulesin
Pek Rule (bu benim)
Pek Ruleyiz
Pek Rulesiniz
Pek Ruleler
Heacetteppe üniversitesi fizig mühendisitligi
  • Yeni Oluştur...