wuriss Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Öncelikle merhabalar accountda 5 aylık oynama süresi var 50 level character var Character Full Tier 3 Greenscales Blight River of Soul Drowned Hall Guilded Prophecy Full bitirmiştir İtemleri full t3 dür hammerknell ready characterdir. Offspect tank dır tank itemleride ayriyetten tier 3 olur raid tanklayabilmektedir üzerinde 180 plat parası olup bir sürü ıvır zıvır itemi vardır raidlerden düşen. Pvp rankı 6 dır ve pvp itemleri tamdır. Characterin ilk sahibiyim Fiyat Vermiyorum.Takas Olur Swtor acc.la yalnız ondada 2-3 aylık oynama süresi olursa gayet iyi olur. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supertan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Ömer naber ? sendemi SWTOR ci oldun ahhh ahhh . arkadaşın char rouge olup dehşettir . herşeyi birlikte yaptık (gerçi daha beni yenemedi ama) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 siktir lan :d asadas olm satmıyorum vazgeçtim aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konu KİLİT VAZGEÇTİM :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar