wastiee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 nereden indirebilirim, fikri olan var mi? dc++'de bulamiyorum. elinde olan falan var mi? live degil yalniz aradigim, normal klip[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 hmm normal klibi yok diye biliyorum ben high hopes'un, o konserde arkada oynasın diye çekilmiş bi şey. anca pulsedaki live versiyonu indirirsen orda arkada gösteriyo bol bol.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 O zmanlar cogu seyın normal klıbı yoktu zaten pınk floyd klıblerının buyuk bır kısmı sonradan hatta baya sonradan uretmedır.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 o arkadaki seyi ben dreamtvde izledim bi ay once :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 VYSHF64ZNR2QJVZETSG4VFXX7NPCPYDCOQIOBRI buldum galiba bu da TTH 'si dc++ 'da 77mb, 7sini indirdim, baktim izledim dogru sey :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: birinci_ben, 09 Ekim 2004 00:24 tarihinde demiş ki: hmm normal klibi yok diye biliyorum ben high hopes'un, o konserde arkada oynasın diye çekilmiş bi şey. anca pulsedaki live versiyonu indirirsen orda arkada gösteriyo bol bol. Olmaz olur mu. İlk izlediğimde dilim düşmüştü. Kafayı yemiş bu adamlar diye düşünmüştüm.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 bi sahıs dev bir bayrak tasıyordu..En unutulmaz sahne bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar