Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW:TOR Deluxe satılık ACC


clownbaby

Öne çıkan mesajlar

gamer-marketten aldığım deluxe edition swtor'u yine yeni aldığım 2 aylık prepaid card yüklü şekilde satıyorum. satma nedenim 30-40fps ile bile anca düşük çözünürlükte oynamam ve birkaç neden daha. özet bilgi için 3.paragrafa teşrif ediniz :O

gamer-market'te bugünkü fiyatı 130 lira deluxe edition'ın, 2 aylık prepaid card'ın ise 65 lira. ben leveltr'den 52 liraya almıştım daha ucuz diye. yani demem o ki 182 lira harcadığım oyunu 1 gün bile oynamadan subscription'ı 29.12.2011'in muhtemelen ilk saatinde açılmış, şu andan itibaren 3ay - 1 gün oynanabilecek şekilde 125 liraya satıyorum. subscribtion için paypal'la da uğraşmanız gerekmeyecek.

özetle deluxe swtor yüklenmiş 2 aylık prepaid ile birlikte 125 lira. ödeme şekli konusunda muhtemelen sizin de gönlünüzün rahat edeceği bir çözüm düşündüm.



sorularızla veya olumlu cevabınızla '[email protected]'a mailla veya özel mesajla ulaşınız. eğer özel mesaja 12 saat içinde cevap gelmezse mail'a yönelin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne trollemişsiniz leş leş leş diye gidin swtor sayfasında leş olduğundan dem vurun. ben pvp olayına girene kadar fena bulmadım hatta lightsaberı 10 levelda aldığımda oynarım diye düşünüyodum bu oyunu ama pvp olayına girince ateşler mateşler var fps düşürüyo benim makine de eski iyi değil pek. kötü fps'de oynamayı sevmiyorum ayriyetten 22' monitörde 1280x720 yapmak zorunda kalıyorum. o çok sıktı beni ondan bu ani bırakma kararım. aşırı bi leşlik durumu yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...