clownbaby Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 gamer-marketten aldığım deluxe edition swtor'u yine yeni aldığım 2 aylık prepaid card yüklü şekilde satıyorum. satma nedenim 30-40fps ile bile anca düşük çözünürlükte oynamam ve birkaç neden daha. özet bilgi için 3.paragrafa teşrif ediniz :O gamer-market'te bugünkü fiyatı 130 lira deluxe edition'ın, 2 aylık prepaid card'ın ise 65 lira. ben leveltr'den 52 liraya almıştım daha ucuz diye. yani demem o ki 182 lira harcadığım oyunu 1 gün bile oynamadan subscription'ı 29.12.2011'in muhtemelen ilk saatinde açılmış, şu andan itibaren 3ay - 1 gün oynanabilecek şekilde 125 liraya satıyorum. subscribtion için paypal'la da uğraşmanız gerekmeyecek. özetle deluxe swtor yüklenmiş 2 aylık prepaid ile birlikte 125 lira. ödeme şekli konusunda muhtemelen sizin de gönlünüzün rahat edeceği bir çözüm düşündüm. sorularızla veya olumlu cevabınızla '[email protected]'a mailla veya özel mesajla ulaşınız. eğer özel mesaja 12 saat içinde cevap gelmezse mail'a yönelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 güncelleme: fiyat 100 lira cidden biraz para geçsin elime istiyorum. artık alın ama normal versiyonu 120 lira oyunun ben deluxe'unu 2 aylık süresiyle beraber 100e satıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 selamlar. nerede ikamet ediyorsunuz ? elden alabilirmiyiz acaba , ilk sorum bu. ikinci sorum fiyat çıkış fiyatlarına göre uygun tabi ki ama ben 80 lira verebilecek durumdayım. deluxe edition değildi aslında normal alacaktım ama eğer verirseniz 80 görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Fiyat çok şahane oyun ise leş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 kayzer özel mesaj attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 oyun patladimi ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Aynen leş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ne trollemişsiniz leş leş leş diye gidin swtor sayfasında leş olduğundan dem vurun. ben pvp olayına girene kadar fena bulmadım hatta lightsaberı 10 levelda aldığımda oynarım diye düşünüyodum bu oyunu ama pvp olayına girince ateşler mateşler var fps düşürüyo benim makine de eski iyi değil pek. kötü fps'de oynamayı sevmiyorum ayriyetten 22' monitörde 1280x720 yapmak zorunda kalıyorum. o çok sıktı beni ondan bu ani bırakma kararım. aşırı bi leşlik durumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 kendi halinde konuşuyo zaten onlar, hiç yoklarmış gibi davran boşver sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Oyunu ben sevdim, görev sistemi de güzel. Wowla kıyas edemez şu an herkes onun derdinde ama Wow ilk çıktığındaki halini de bilirim. O nedenle bence alınır oynanır, deluxe aldım bende, alın oynayın, güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1313designer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 özel msj attım oyunu aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 sadasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar