mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Packard bell ts11hr-610tk i5 2.4ghz Gt540m 2gb ddr3 5gb ddr3 500gb hdd Su alet 1400 tl. Ramini 8gb yapsam beni ne kadar idare eder? Gt540m iyi midir piyasada ne vaziyettedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html Fena durmuyor gpu ama 2 sene önce aldığım hd5650'den de pek bir artısı yok. Teşekkürler $ yükselişi, 2 sene önce aldığım laptopu sayende yüksek fiyata satabilicem. Bu da bonus olsun. http://www.youtube.com/watch?v=jyzczmtpskc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ne biliyim şimdi indirimli filan gördüm güzele benziyo azıcık bakındım verdigin o siteden de ekran kartına orta seviye bişeyler bf3 ü adam gibi çalıştırsın yeter diyorum açıkcası bi de packard bell nedir yani teknik servisi konusunda en ufak bir fikrim yok sıkıntı çıkarsa hızlı çözüm üretiyolar mı? türkiyede çok kısıtlı vaktim oluyo çünkü toshiba 2 günde ekranı değiştirip göndermişti mesela bana. ram'i de yükseltirsem 2 yıl civarı idare eder mi? 2 yıl sonra çıkan iyi grafikli oyunları da oynamak istiyorum çünkü qq son olarak üşengeçlikten soruyorum içindeki ram'i bilmiyorum da 4gb ddr3 ramler ne fiyatlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 up bugun alıcam büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 native ekran çözünürlüğü full hd falansa ekran kartı kötü söyliyim bütün oyunlarda ayarları biraz düşürmek zorunda kalabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bu saatten sonra gt540 kartlı laptop alınmaz. şimdi bile doğru düzgün idare edecek bir kart değil low level kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 720p olmasi gerek ekran cozunurlugu 15,6 zaten ekrani 1366x768 filandir heralde Ekran karti o kadar mi kotu ya? Var midir o civarlardaki fiyatlarda bi laptop tavsiyeniz? Yoksa bekleyip elimdeki aletle idare edip yaza dogru mu alsam? Dolar 2tl olucak filan deniyo daha da firlar simdi fiyatlari Napiyim ne ediyim kararsiz kaldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 throine said: bu saatten sonra gt540 kartlı laptop alınmaz. şimdi bile doğru düzgün idare edecek bir kart değil low level kalıyor. Ne biliyim ilk verilen linkte orta seviye hizli bi ekran karti yaziyo Ultra uberde oynama niyetim yok zaten de medium-high arasi kaldirsa oyunlari yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ben gt 420m 'den bile oldukça memnunum, nfs shit, gta 4 filan oynuyorum gayet. zaten senin kullanacağın çözünürlük 720p ayarında çözünürlükler, o hayvani kartları 1080p ve daha üzeri çözünürlüklerde full anti aliasing ile test ediyorlar ki gerek yok. gönül rahatlığı ile alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Yani diyosun ki ben bu sistemle 720p ile rahat rahat orta/yuksege yakin ayarlarla bf3 oynarim mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyla alakasız ama sonynin teknik servisinin allah belasını versin.Bozulan aleti götürüyosun lcdyi değiştirdik vs diyolar geliyo 2gün sonra aynı lcd arızası allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar