Smith Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Duyumlara gore Limp Bizkitin Wes Borland'in yerini KoRn'un gitaristiyle doldurmasindan sonra calısmalar tum hızıyla devam ettı ve yeni album 2 aya cıkacak hayırlı ugurlu olsun[hline]This is our war and we are the soldiers.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 albüm çıkacağını bende duydum da korn un gitaristi olması zor imkansız hatta. ben snot un gitaristi diye biliyorum[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Bu yaz manyak kasatler gelıyor haaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 limp bizkit'den adam olmaz.... onun yerine git; blind guardian dream theater system of a down pentagram falan dinle.biliyorum son iki şeçeneği pek beğenmediniz:-P.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Smith, 22 May 2003 23:19 tarihinde demiş ki: Duyumlara gore Limp Bizkitin Wes Borland'in yerini KoRn'un gitaristiyle doldurmasindan sonra calısmalar tum hızıyla devam ettı ve yeni album 2 aya cıkacak hayırlı ugurlu olsun korn'un gitaristi? yalan o :)[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necroshine Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Manticore, 23 May 2003 17:26 tarihinde demiş ki: limp bizkit'den adam olmaz.... onun yerine git; blind guardian dream theater system of a down pentagram falan dinle.biliyorum son iki şeçeneği pek beğenmediniz:-P.[hline]It Is A Good Day To Die +1 bide metallicanın çıkıo ama yine serte benzemio adamlar birazcık serleştirmişler aaahhh ...and justice for all zamanları aahhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Manticore, 23 May 2003 17:26 tarihinde demiş ki: limp bizkit'den adam olmaz.... onun yerine git; blind guardian dream theater system of a down pentagram falan dinle.biliyorum son iki şeçeneği pek beğenmediniz:-P.[hline]It Is A Good Day To Die ya ne alaka şimdi? adam kaset haberi yapıyo sen diyosun onu dinle bunu dinle adamda hemen "peki abi" diyip onları dinlicekti belki bu adam limp bizkit dinlemiyo bile haber olsun diye yaptı nerden biliyosun? ayrıca her gördüğüm topic dede soad ın laf yemesi sinirimi oynatıyo ne zaman böyle bi olay olsa hemen soad........................fazla baardıysam özür dilerim........[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Manticore, 23 May 2003 17:26 tarihinde demiş ki: limp bizkit'den adam olmaz.... onun yerine git; blind guardian dream theater system of a down pentagram falan dinle.biliyorum son iki şeçeneği pek beğenmediniz:-P.[hline]It Is A Good Day To Die adam limp bizkit dinlio senin onerdigin gruplara bak hehe ne gerek war buna anlamis degilim[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 hoooşt hoooşt! pentagrama laf etmeyin! adamlar türkiyede adam akıllı müzik yapanların başını çekiyo be! soad'ı pek dinnemediğim için yorum yapmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 herkez dinledigi muzigin en guzel oldugunu zanediyo bende blindg dinlicegine sunu dinle derim ozaman ne olur acaba bana baskasi gelir onu degil classic muzik dinle derse bende .... olurum herhalde oyuzden fazla emin konusmak cok sacma ve adam gibi degin grouplarda ben gulup gecerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Kenderleme, 24 May 2003 00:45 tarihinde demiş ki: hoooşt hoooşt! pentagrama laf etmeyin! adamlar türkiyede adam akıllı müzik yapanların başını çekiyo be! soad'ı pek dinnemediğim için yorum yapmam.. efekt e koptum yanlız ya hoşt dedi adam :D[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Manticore, 23 May 2003 17:26 tarihinde demiş ki: ...and justice for all zamanları aahhhh I can't remember anything, can't think this is true or dream deep down inside i feel the scream this terrible silence stops me. :) [hline] Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq [Bu mesaj Solonor tarafından 24 May 2003 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Solonor tarafından 24 May 2003 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Solonor tarafından 24 May 2003 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChoTaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 buarada arkadaslar metallica'nın yeni albümü pek hoş değil harbiden yumoş olmuşlar, arkadasta dinledim. [Şimdi albüm daha çıkmadıki diyceksiniz de unreleased versiyonu geziyo nette]. Ayrıca radiohead dinleyeniniz varsa, onun da 9 haziranda çıkacak olan albümü var bende. Bikaç şarkı dışında pek sevmedim.[zaten çok da tarzım değil] Buarada bu limp bizkit korn kaynaşması bana da biraz hurafe geldi ama emin olmadan konuşmamak lazım, internetimiz düzelsin search ederiz :)[hline]Bir müslümanın üç kase balı varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 zaten limp korn un alt grubuydu da sonra dan araları açıldı felan, hani olmuştur fred durst ozur dilemistir felan bilemem :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 kornun gitaristi olduğunu hiiiç sanmıorum mtv icon metallica daki çalan adamdır kesin thread i metallica threadine döndürmüşsünüz tebrik ederim paticikteki insanların "konu" kelimesinin anlamını öğrenmeleri lazım[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ya limp in bi kaç güzle şarkısı avrdır diğerleri işe yaramaz bana göre yeni aldüm de böyle olur[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar