Harvey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Oyunu bırakmam sebebim işe başlamam ve oyuna fazla vakit ayıramayacak olmam.Karakterin detaylarını veriyorum. Karakterde 2 DLC'de var (Fight for the light ve Lightning Strikes).Karakter premium ve üzeründe hazırda 500 station cash bulunmakta.2 Karakter var içinde biri Fire/Tank biride Light/DPS. Fire/Tank'ın 57 CR'si var 5 parça T2 Pve var 2 Parça t2 alertden düşen t1 ve t2 arası olan eşyalardan var.T3-T2 karışık bi pvp seti var.Legends pvp de tüm karakter açık ( mark of legend ile alınan ).Tüm raidlere girmiş bulunuyor.63 skill pointi var. Raidden düşen epic silahlar var 2-3 tane.Light/DPS karakter zevk için kasılmıştır 30 da bıraktım item dizmedim.Daha detaylı bilgi isteyen olursa pm veya [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konu silinebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar