BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 straight to genocide diyor orada eleman ama başka çare kalmayınca o yola başvuruyor. doğal döngüyü besilik hayvanların kıkırdaktan çıkan kök hücresini kullanarak bozup sonra bunu doğaya sıçratmışlar. besin zinciri bozulmuş. gemide toplanan hayvanlar henüz genetiği değiştirilmemişlerden oluşanlar. evcil hayvan olarak beslenen yarısı başka yarısı başka hayvan olan yaratıkların freskleri var tapınaklarda. evlere kadar girmiş hatta bir statü sembolü olmuş. "salak lan bu." diyorsunuz içinizden ama vaziyet böyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 mep said: Life's Too Short diye bir dizi çekiyor sanırım bu aralar, var mı izleyen?extras'ın aynısı nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 BramStoker said: straight to genocide diyor orada eleman ama başka çare kalmayınca o yola başvuruyor. doğal döngüyü besilik hayvanların kıkırdaktan çıkan kök hücresini kullanarak bozup sonra bunu doğaya sıçratmışlar. besin zinciri bozulmuş. gemide toplanan hayvanlar henüz genetiği değiştirilmemişlerden oluşanlar. evcil hayvan olarak beslenen yarısı başka yarısı başka hayvan olan yaratıkların freskleri var tapınaklarda. evlere kadar girmiş hatta bir statü sembolü olmuş. "salak lan bu." diyorsunuz içinizden ama vaziyet böyle yani. trollemek için yazdığını düşünüyorum blöfünü görüyorum. bir ihtimal değilse troll, saygı duydum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 karl iyi bozmuş sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar