Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: sheref, 12 Ekim 2004 19:39 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 12 Ekim 2004 19:20 tarihinde demiş ki: Nameless Yarım Elma da 45 e yaptırdım steril çelik işte şu an duran. Eet alexi yle gittim, üstüne istanbul turunu promosyon olarak verdiler hem de :P 10 gün oldu yapılalı, hiçbir sorun yok, adam ilk yaptığımdan sonra gözün kararabilir dedi, kararmadı, 2 saat sora Anathema konserinde kafa salladım :) Ertesi gün acıyabilir ama çok fazla olmaz ve geçer dedi, acımadı. 3-4 gün sonra gözün morarabilir dedi, morarmadı. Hiçbi sorun yok yani, ama bakımını bi gün bile aksatmadım. bişi olursa kafasına binmemen için her ihtimali söylemiş :) Eehehe hede hödöcüler adamı çok uğraştırmış heralde dediğin giib =) Abüüüü, gözüm morardı, Abüü acıyo :D[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ohh sen de sola yaptiranlardansiiin alexi sen ebn 3 solcu olduk :) yanliz zaman gectikce oturuo piercing ilk cok sisik girunuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ben sağ tarafa yaptırcam çünkü sol kaş açılmıştı dikiş falan var[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 delikanlı adamı bozar :D[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 yok öyle bişey kardeşim sağ sol delikanlıymış falan :) nabiyim sol taraf kelek sızlıyor arada çok pis[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar